Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Japonec, který se prohlašuje za pana Motoa z mezinárodní policie, je unesen a zavražděn krátce po vylodění z lodi v Port Said v Egyptě. Skutečný pan Moto (Peter Lorre) je již v Port Saidu a vyšetřuje spiknutí proti britské a francouzské vládě. Mrtvý muž byl jeho kolega, vydával se za něj, aby shodil spiklence z jeho pachu. Pan Moto pozná jednoho ze spiklenců jako agenta britské tajné služby a společně zjistí, že gang zaminoval přístav v rámci přípravy na příjezd francouzské flotily. Jejich cílem je hodit vinu na Brity, kteří mohou začít druhou světovou válku. (lardko)

(více)

Recenze (4)

Flego 

všechny recenze uživatele

Slovenský rodák Peter Lorre sa v postave Mr.Mota našiel a tento snímok, v poradí už šiesty, sa vydaril. Má v sebe požadovanú rýchlosť, vtip a napatie. Nejde samozrejme o žiadny filmový skvost, ako všetky filmy o tomto japonskom detektívovi, aj tento je oddychový a popcornovo jednoduchý. Druhý komentár. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Další sympatická "motovka", ve které tentokrát japonský detektiv musí překazit partě teroristů jejich snahy o rozpoutání války mezi Británií a Francií. Tyto filmy patří jednoznačně Lorrovi. Škoda, že příběhy nejsou trošku propracovanější. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

A, tu uz policajny vysetrovatel Mr. Moto nevysetruje nejaku tuctovu vrazdu,a le sa snazi zabranit vojne  - dokonca medzi europskymi mocnostami. 70 % ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Japonec, který se prohlašuje za pana Motoa z mezinárodní policie, je unesen a zavražděn krátce po vylodění z lodi v Port Said v Egyptě. Skutečný pan Moto je již v Port Saidu a vyšetřuje spiknutí proti britské a francouzské vládě. Mrtvý muž byl jeho kolega, vydával se za něj, aby shodil spiklence z jeho pachu. Pan Moto pozná jednoho ze spiklenců jako agenta britské tajné služby a společně zjistí, že gang zaminoval přístav v rámci přípravy na příjezd francouzské flotily. Jejich cílem je hodit vinu na Brity, kteří mohou začít druhou světovou válku. ()

Reklama

Reklama