Reklama

Reklama

Trosečník

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2006, 14x54 min

Obsahy(1)

Soutěž TV PRIMA s moderátorem Markem Vašutem. Šestnáct odvážných trosečníků svádí boj se sebou, svými protihráči a s přírodou celý jeden měsíc na opuštěném ostrově. Tato reality show se natáčela 50 km od Panamy v souostroví v Tichém oceánu. Ostrovy jsou obydleny divokými zvířaty a spoustou druhů hmyzu. Prostředí je velkým testem pro psychické a fyzické možnosti soutěžících. Výherce získá 5 000 000 Kč. (duklak2)

(více)

Recenze (96)

mentos. odpad!

všechny recenze uživatele

Prostě nechápu jak se někdo mohl do něčeho podobného pustit. Aha, už vím- Češi. Opět se nějaká z našich televizí rozhodla zničit nějakou úžasnou reality show. Americký Survivor patří mezi mé oblíbené pořady a tohle se tomu ani zdaleka nepodobalo. Marek Vašut předváděl při každém setkání herecký výkon hodný Oscara, protože absolutně skvěle imitoval Jeffa Probsta. Neschopnost štábu zajistit ty nejdůležitější věci, jako možnost natáčet v noci nebo vůbec donutit soutěžící se alespoň trošku snažit pořad absolutně zabilo. Myslím, že nikdo z lidí, kteří si něco takového dovolili vůbec pustit na televizní obrazovky, Survivora prostě nepochopila. Alespoň 5% za tu snahu. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Snad každý fanoušek má sen,pokud má nějakou oblíbenou reality show,aby vznikla verze z jeho rodného státu.Nám,fanouškům amerického pořadu Survivor se to poprvé poštěstilo v roce 2006 a výsledek byl bohužel očekávávaně žalostný.Vašut muže mít na sobě podobné hadry jako Jeff,lokace muže být stejná jako S:Pearl Island a S:All Stars,ale tady jde o výrazné osobnosti které si mají sáhnou fyzicky a psychicky až na dno a takový casting Prima nezajistila.Ta vlastně nezajistila nic,akorát tak soutěže 3 cenové kategorie.Perlička na závěr=názvy kmenů:Severní a Jižní. ()

Reklama

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? Formát americké reality show Survivor, převeden do skromných českých podmínek.........Co já NATO? Není úplně fér obvinovat Primu, je zcela evidentní, že amíci mají mnohem více peněž, tudíž soutěže bobtnají ve své pompéznosti a rafinovasti. Co se omluvit nedá je neskutečně odpudivý casting. Většina soutěžících byla typově stejná, žádná svůdná mrška (Amanda, Parvati - možná Mašlíková, pokud by nebyla hnusná jak znásilněná velbloudí prdel), žádnej stratég (Jonathan, Todd), sportovec (Ozzy, Colby), slizák na kterého je radost pohledět a fanoušk se těší koho opět přechčije (Coach, Johny Fairplay). Tvůrci dozajista neměli nakoukané americké verze. Jinak by použily skrytou imunitu, Exil Island a další prvky umožnující vyhrocení situace (stačí dát za odměnu pár flašek vína - alkohol v kombinaci s prázdným žaludkem dokáže rozvázat jazyky). Jedna hvězda, je za Vašuta. ()

kodwin 

všechny recenze uživatele

Je to tak dávno ... No ale toporného Vašuta a ještě neumělou Mašlíkovou si pamatuji. Bylo to špatný, ale ne zas tolik, abych pár dílů nevydržel. Celkem mě překvapuje, že trvalo 11 let než někdo (konkrétně pro změnu Nova) vytáhl tenhle veleúspěšný americký koncept podruhé, aby ho pod názvem Robinsonův ostrov, znovu oprášil. ()

Harakiri13 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vážně nepovedlo. Soutěže tragické, jména kmenů tragická, strategie hráčů nulová a Marek Vašut, který se obléká jako Jeff Probst tak to je asi pohroma. Americký Survivor sleduji a tohle se mu ani zdaleka nepodobalo. V roce 2016 mají mít na Slovensku reality show Ostrov tak snad dopadne o mnoho líp než tohle. 1/10 ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení, soutěže a vše ostatní měla v reality show na starosti švédská firma, která zajišťovalá zázemí a potřeby nejen pro Čechy, ale i pro ostatní země, které v té době na ostrovech natáčeli svého Trosečníka. [Zdroj: survivorweb.cz] (mentos.)
  • Marek Vašut původně roli moderátora odmítnul. Když se ale dověděl, že se bude natáčet na Perlových ostrovech, nabídku přijal. [Zdroj: kdoprezije.blog.cz] (obivan568)
  • TV Prima, která pořad vysílala, nebyla schopna zajistit natáčení přes noc, a tak se všichni trosečníci hádali a domlouvali na taktikách právě v noci. Divák se o nich neměl šanci dozvědět. [Zdroj: survivorweb.cz] (mentos.)

Reklama

Reklama