Reklama

Reklama

Screamers: Hon na člověka

  • USA Screamers: The Hunting (více)
Trailer

VOD (1)

Trinásť rokov po tom, čo Screamers – nevyspytateľné vraždiace roboty – doslova vyhladili všetku ľudskú populáciu na planéte Sirius 6B. O to prekvapivejšie je, keď z tohto Bohom zabudnutého miesta, ktoré odvtedy všetci považujú za opustené, ktosi vyšle núdzový signál! Povinnosť káže pomôcť tým, čo sa ocitli v núdzi, a tak netrvá dlho a k Siriu 6B sa vydá záchranný tím, ktorého úlohou je preveriť, či na ňom skutočne existuje kolónia ľudských preživších. Krátko po pristátí skutočne natrafia na zúboženú skupinku, ktorá v otrasných podmienkach živorí v troskách starej vojenskej základne – no oveľa desivejšie a podstatnejšie je, že zistia, že Screamers medzičasom predstavujú ešte šialenejšiu a vražednejšiu hrozbu, pretože sú dnes schopní oveľa výraznejšie meniť svoju podobu, čo v preklade znamená, že... Vyzerajú ako ľudia! O to ťažšie je odhaliť ich a zabrániť im v opustení Siria 6B, aby nemohli splniť svoj plán, ktorým je... Kompletné vyhubenie ľudskej rasy! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce debilní. Když jsem poslouchal nějaký dialog a na chvíli ho trochu víc vnímal, tak jsem si říkal, že snad akce či efekty dělají tenhle film. Když došlo na akci, tak jsem zatoužil po dalším pitomém dialogu, protože i to bylo pořád stokrát lepší. Takže kde nic tu nic, a lepší zahrát si nějakou scifi hru, kde budou animace možná i lepší. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Lacné ako rožky zo včera. To by však nebolo až tak najhoršie, niekedy ma totiž vedia prekvapiť aj filmy s malým rozpočtom. Horšie je, že je to celé smiešne, bez nápadu a pri sledovaní "drsnej" partičky v tých ich lacných sci fi oblečkoch s replikami typu: "my sme zo Zeme a ideme vám pomôcť", človek zákonite musí vyprsknúť smiechom, začať fandiť "Vřískounům" a tešiť sa na záverečné titulky. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Původní Screamers sice byli o pochodu ze stanice A do stanice B a zpět, ale měli propracovanější charaktery, prostředí a daleko větší napětí. Tohle je prostě jen exploitation, postupná vyvražďovačka, navíc nijak zajímavá, zato veskrze předvídatelná včetně konce. Klidně si vsaďte, kdo je, a kdo není vřískoun, neprohrajete. Jsem rád, že se tam mihl Lance Henriksen, ale moc si tedy nezahrál. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pokračování scifi hororu, o vřískonech na planetě Sýrius 6B, další skupina vojáků přiletí na záchranou misi jelikož je někdo přivolal. A pak si jednoho podruhém místní superchytré potvory podávají. Po prvním díle je víc než jasné, že věřit se nedá nikomu a nikdo si nemůže být jistý tím kdo je opravdu člověk. Dějově je to poměrně průhledné, ale jako podívaná to jde. Masakry jsou pěkné a docela brutální. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Nejrve jsem viděl tenhle film a až potom jedničku a musím říct, že starší jednička mě vzala víc. Dvojka se snaží volně navazovat na předchozí film, ale až tak se jí to nepodařilo. A co pro mě bylo největší zklamání, bylo herecké obsazení, které, dle mého názoru, nesahá jedničce ani po paty. Ale přes to všechno dám 3 hvězdy. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Německý filmový kritik Peter Osteried, řekl o filmu: "Děj je lehce předvídatelný. Dialogy jsou směšné, ale velmi korelují z iracionálním chováním postav". (Terva)
  • Film je volně natočen podle povídky "Varianta dvě" Philipa K. Dicka. (Terva)

Reklama

Reklama