Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ceny Britské akademie filmového a televizního umění - BAFTA jsou nejprestižnějším oceněním ve Velké Británii. Do kategorií, které jsou ve hře, patří nejlepší film, nejlepší režie, nejlepší ženský a mužský herecký výkon, nejlepší scénář a další. Cílem poroty, sestavené z profesionálů, kteří patří k významným odborníkům ve filmových a televizních profesích, je vybrat a ocenit nejlepší umělecká díla předchozího roku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Terva 

všechny recenze uživatele

Nejlepší herec: Mickey Rourke - The Wrestler. Nejlepší herečka: Kate Winslet - Reader. Nejlepší animovaný film: WALL-E. Nejlepší kamera: Milionář z chatrče - Anthony Dod Mantle. Nejlepší kostýmy: Vévodkyně - Michael O'Connor. Nejlepší režie: Danny Boyle - Milionář z chatrče. Nejlepší střih: Milionář z chatrče - Chris Dickens. Nejlepší film: Milionář z chatrče........... ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Výsledky potěšily, ale nepřekvapily, samotná show se nevymykala standardům, ovšem děkovačka Mickeyho Rourkea byla prostě úžasná. 80% ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Občas tam Britové dokáží dotáhnout nějaké filmové a zejména US hvězdy. I když Sharon Stone, Mickey Rourke apod už toho zrovna asi moc nenatočí. ()

Reklama

Reklama