Reklama

Reklama

Pontypool

  • Kanada Pontypool (více)
Trailer

VOD (1)

Psychologický thriller, v němž smrtící virus prostupuje městečkem v Ontariu. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Let´s make radio! Originální nízkorozpočtový thriller ukecaný jak venezuelská šlapka, které nechtějí zaplatit. Stará se především lehce sebestředný moderátor Grant Mazzy (McHattie), jehož hlas si dovedu představit v reklamě na "čerstvou voňavou praženou kávu, jejíž aroma zažije s vaším nosním chřípím nezapomenutelné rendezvous" či ještě lépe, jak na klinice reprodukční medicíny neposkvrněně oplodňuje ženy s podvázanými vaječníky. Není divu, že i eskadra mumlajících zombie by za tím voicem šla Pontypoolu kraj.. Nemohu se však zbavit dojmu, že by mystifikační rozhlasová hra o stejném námětu i obsazení zapůsobila mnohem silněji. Taková malá Válka světů z Ontaria, slova pronášená jen do éteru a fantazie pracující na plné obrátky. Zavřete oči, nachystejte papír s fixem na psaní krátkých vzkazů a bedlivě poslouchejte. Nákaza se šíří… ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Po dopozeraní tohoto filmu som par minút rozmýšľal či napíšem niečo o tomto akože originálnom horore.Najmenej hodinu mal film uspávací mechanizmus,už keď tam nabehli zombíci tak to začalo mat aj konečne nejaké grády ale potom sa to zvrhlo na komédiu s abecedou resp.slovíčkami.Totálne uletené nudný film s ešte aj s dosť bizarne vyzerajúcou pointou.Jediné čo som postrehol ako pozitívum tohoto filmu je S.McHattie,ktorý to uhral bravúrne a jeho hlas bol úžasný a len pre jeho sexepíl dávam 2*. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Nudné jako vysílání Českého rozhlasu 3, kterému nebožtíci sežrali všechny zpravodaje. A ne, že by to před tím za něco stálo! Nevím, jestli by mě ale diskuze s posluchači o sklízení čaje ve východním Azerbájdžánu nechytla víc. Nenecháte li se deflorovat orgastickým hlasem fešáckého moderátora, sledujete jen další unylý den v krachujícím rádiu. Jako horor ovšem film nezklamal. Slova jako hrozné, strašné a příšerné se mi honily hlavou celou projekci! ()

tibenskym 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica odohrávajúca sa len v štúdiu rádiostanice je proste parádna. Od začiatku je budovaná skvelá atmosféra, ktorá sa každou minútou stupňuje, doslova prežívate tú nevedomosť, ohľadom toho čo sa deje vonku za stenami budovy, spolu s hlavnými postavami, a neviete sa dočkať ďalšieho telefonátu do štúdia, aby ste sa dozvedeli trošku viac. Po polke však príde pointa (síce originálna, ale akosi neuspokojivá), na ktorú postavy reagujú ako by sa v podstate nič veľké nedialo a vedú pomerne vtipné diskusie. No a posledné minúty (najmä objavenie "protilátky") je už čistá fraška. :-) Jednou vetou - vynikajúco začatý príbeh, ale ukončený katastrofálne. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Bohužel nesdílím takové nadšení. Film rozhodně své kvality má, hlavně vyniká opravdu originálním nápadem. Na druhou stranu je vše tak neuvěřitelně zamotané, že to po celou dobu prostě horko těžko nějak chápete..2/3 filmu se odehrávají v přímém rádiovém přenosu, kde se o ,,zombíkách´´ dozvídáte jen díky hlasům posluchačů, jenž volají do rádia..nuda...až když se ona epidemie dostane i dovnitř, atmosféra příjemně zhoustne..pak se ale objeví doktůrek, který najdou vše ví a vše chápe a s ledovým klidem v ksichtě si pobíhá z budovy do budovy mezi hordou nakažených.Náhle se z platonického hl.hrdiny stane spasitel..pak se zjeví rádoby boom konec a je po filmečku...hodně toho a zároveň málo...2,5* ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (BlackTom)
  • Scenárista Tony Burgess si vo filme strihol rovnomenné cameo, konkrétne v scéne so živou hudbou v rádiu. (BlackTom)

Reklama

Reklama