Reklama

Reklama

V hlavních rolích půvabné komedie o dospívání, která vznikla na motivy bestsellerů autorky Beverly Cleary, se představuje teenagerská hvězda Selena Gomez (Kouzelníci z Waverly, Hannah Montana) a debutantka na filmovém plátně Joey King. Ramona (King) je malá holka s ohromnou představivostí, která ráda tropí lumpárny. Kvůli jejím rozpustilým žertům musí být neustále ve střehu všichni členové rodiny včetně její starší sestry Beezus (Gomez), která se snaží přežít první rok na střední škole. Obě dívky zažívají tradiční radosti i strasti dětství, díky kterým pochopí, že v životě mohou dokázat cokoliv, když si budou navzájem důvěřovat a spoléhat na sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (90)

Olík 

všechny recenze uživatele

Trochu mne zaráží nadprůměrné hodnocení udělené mými drahými kolegy a kolegyněmi. Ano, rodinná komedie nepříliš zkušené Elizabeth Allen se zpočátku jeví mile rozvernou a malou Joey King by jste si nejradši namazali na chleba a snědli…..to je bez diskuze. S přibývajícím časem však společně s Quimbyovic rodinou začnete přešlapovat na jednom místě, až dojdete k závěru, že z onoho místa nevede žádná cesta a film je vlastně tak trochu o ničem. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Veľmi dlho som sa na tento film tešil a priamo úmerne s časom rástli aj moje očakávania. Čakal som niečo "extraordinary" = zábavné a milé, ale dostal som po všetkých stránkach priemernú cheer up hollywoodsku polievočku. V živote všetko pôjde, keď budeš sám sebou. Ak má Hollywood pocit, že tisíckrát opakované, treba natočiť znovu, pridať k tomu divadelný herecký výkon (Beezus), k tomu šušťať papierom pri písaní dialógov, budiž. Nečítal som knihu, ale verím, že bola lepšia, inak by sa z nej nestal bestseller. ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Jak já se na tohle klepal. A právem, byla to prosně úžasná rodinná komedie s úžasným obsazením. Selena Gomez je naprosto dokonalá, skvělá, půvabná herečka. Hodnocení, jaké zde je, je skvělé, málokterý podobný film se může pyšnit takovým vysokým procentem. Každopádně už předem jsem tušil, jak to budu hodnotit, a to se mi potvrdilo. Suprový film. 99% ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Průměrná rodinná podívaná, kterou ovšem neskutečně táhne Joey Kingová. Tahle jedenáctiletá holčina filmu jednoznačně dominuje - naštěstí skoro nesleze z plátna / obrazovky. Marně vzpomínám kdy naposled, a jestli vůbec někdy, jsem viděl film, kde by takovýhle děcko tak výrazně dominovalo. Jinak je vše pouze na průměrné úrovni, čili pobaví, neurazí a zanechá víceméně pozitivní dojem. ()

Claude Speed 

všechny recenze uživatele

Moc povedené dílko. Každý asi čekal průměrnou komedii jako od Disney, ale tenhle film má něco do sebe. Asi je to tím, že se během filmu na diváka valí sposta emocí. Kouzelné bylo, když táta otevře postel, ve které je už kocour připravený ke spánku, naopak když kocour umře, tak člověk cítí lítost k Ramoně, jako že už ji snad nemůže nic horšího potkat. Sice to není film na Oscara, ale svůj účel to spnilo. Pro mě příjemná podívaná. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (heyda)
  • Joey King (Ramona) získala v roce 2011 cenu za nejlepší dívčí herecký výkon v hlavní roli ve věkové kategorii do 10 let (včetně). (heyda)
  • Jméno stavební firmy, která přistavuje k domu novou místnost se jmenuje Bendix. V knížce "Beezus and Ramona" se Bendix jmenuje panenka Beezus, kterou Ramona zapekla do jejího narozeninového dortu. (bfa)

Reklama

Reklama