Reklama

Reklama

Nemrtví

  • Francie Mutants
Trailer

Obsahy(1)

Svět napadl pandemický vir, který mění lidské bytosti na primitivní a krvežíznivé kreatury. Marco a Sonia se pokusí najít řešení z této svízelné situace, avšak Marco je také kontaminován. Začíná se pomalu měnit a Sonia, která s ním čeká dítě, má před sebou dilema. Musí bojovat se Zombie a zároveň proti muži, kterého miluje. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Na zombíky jsem už extrémně alergický. Je pořád to samé do zblbnutí. Třeba vraždící pampelišky by byli stupidní, ale aspoň originální. Jak říká Zdeněk Pohlreich: "když už neumíš nic jiného uvařit, tak se snaž tu profláknutou svíčkovou dělat pořádně"! To stejné platí i na tento subžánr. Mutants není originální, ale poctivě maká na nechutných zrůdách a atmosféře. Nakonec ta svíčková je dobrá, s knedlíkem se to však nepodařilo (kamera). Ty byla šíleně rychlá, chaotická...no úplně špatně. Brusinka v podobě hudby a šlehačka jako úplné závěrečné vyvrcholení mi chutnaly. Přece jen příloha není až tak důležitá, proto dávám 3*. Kdyby mi někdo řekl před promítáním, že tomu dám tři hvězdy, tak bych nevěřil. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvé prípady sa obvajili začiatkom leta. Už mesiace ničí neznámy vírus celú ľudskú populáciu. Vírus ktorý mení infikovaných ľudí na agresívne, nesvojprávne, krvilačné kreatúry. Tým čo prežili ostáva jediná možnosť. Musia sa spojiť s vojenskou základňou Noe. Nič originálne. Francúzska variácia na opozeranú tému zombie virus. Je to nuda. Nízky rozpočet, roztrasená kamera, nevýrazný soundtrack, hnusná herečka s bradavicou na hube... film "Nemrtví" sa mi vôbec nepáčil. Francúzi ma tento krát sklamali. * ()

Reklama

iolaos 

všechny recenze uživatele

I francouzská ultrabrutální vlna se snaží držet krok s érou usainboltovských zombies, ale rezult je stejně negativní jako u drtivé většiny svých předchůdců. Malé plus přesto vidím v tom, že tvůrce nepředhazuje pomocí postav žvásty tak typické pro chacháhorrory zombiologa Romera (ve scéně s infikovaným přítelem v koupelně, jsem tento filozofický swing čekal), ale rube si to jedna krása, obdobně jako jiní francouzští kolegové. Na druhé straně zase v rukou drží kameru pan Parkinson, a tak místy nemáte ducha, co se před objektivem děje a o hudebním podkresu akčních scén se raději ani nezmiňuju, protože tak pokřivený hudební vkus se tak často neslyší... 4/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tradičně suše neoriginální virózní zápletku na koukatelné úrovni udržuje hlavně velmi sympatická hlavní hrdinka a zajímavé prostředí obrovského komplexu (laboratoř? obytný komplex?) uprostřed lesů v horách a vlastně i zajímavě pojaté postavy hrané neokoukanými herci. Takhle nějak bude vypadat Resident Evil 14. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Trapné, jednoznačné zklamání. Můj neoblíbenější žánr (mutanti, zombie), ale v tomto případě otřesný. Kdyby se děj držel původních deseti minut a předvedl něco podobného, jako britský seriál Dead Set, pak by možná měl šanci na úspěch. Pokud ale půlku časového rozpoložení filmu, zabírá trapné drama partnerské dvojce a postupná změna jednoho z nich, stane se z toho nuda. Celý děj se navíc odehrává v naprosto nezajímavé budově, postavy jsou trapné a nepovedé kopírky těch slavnějších z lepších filmů. Hlavní představitelka je na dělo už po třiceti minutách a vrchol stádia mutace vypadá, jako stoletá želva. Nikde jsem nepociťoval náznak napětí ze světa, po kterém se toulají lidožraví zabijáci, nelogičnosti proplétají celý film, který jsem sledoval bez špetky emocí. Kolonka v rozpočtu s největším číslem, nesla název "vypůjčení vrtulníku". Všem jsem přál, aby zhebli a pak se toulali po lese s tou bandou zelených kryplů. 40% 14.01. 2009 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • V čase 14-15 minúta sa palivová ručička zobrazujúca stav nádrže mení z plnej na prázdnu. (zuzulatomas)
  • Film měl premiéru 31. 5. 2009 na Filmovém festivalu Gérardmer ve Francii. (Terva)

Reklama

Reklama