Reklama

Reklama

Kolotočáři

  • USA Splinterheads
Trailer

Komedie o tom, že i největší povaleč z města může získat holku svých snů. Stačí se jen trochu snažit! Justin Frost (Thomas Middleditch) je znuděný životem, místo vlastních problémů řeší milostný život své matky a jeho jedinou spřízněnou duší je kamarád Wayne. Z marihuanového opojení ho dostane až krásná Galaxy ( Rachael Taylor – Transformers), která do městečka přijede s kolotočáři na každoroční pouť. Galaxy vyznává geocaching a tak se bude muset Justin pořádně snažit, aby s ní udržel krok. Prázdninová romantika, která vás rozehřeje kdykoliv! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Romeo5 

všechny recenze uživatele

Tak....hodnocení mě nepřekvapilo..Ale z jiného důvodu než si budete myslet..Na film jsme narazili náhodou na youtube a musím říct že tak přirozenou, nenásilnou komedii se spoustou komických scén jsem už dlouho nevidel..Ano bylo to pitomé ale tak nádherně pitomé což se o pseudokritice na csfd ríct nedá..Ta je jen pitomá a nejen to..Všechna hodnocení velké části filmů je bud nadhodnocena nebo podhodnocena a přesto to beru jako zákonitost..Vždyt tak velká část národa jsou študovaní pitomci bez vkusu kteří ohodnotí obsazení, triky,zisky filmu, pohyb kamery a podobně..Jediné co to plní je účel protože si většina lidí vybere podle statistik a většina je spokojena nebo souhlasí s hodnocením..O čem to svědčí nechám na vás :) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Obyčejná a ke všemu ještě odfláknutá letní epizodka z nějakého amerického zapadákova. Geocaching je moc hezká a dobrodružná zábava. Taky jsem si něco zkusila najít a dokonce jsme jednu krabičku měli zabudovanou ve zdi našeho plotu. Ale k té holce mi to nesedlo. Nebyla jako lovkyně pokladů důveryhodná, prostě falešná jako pětník. Komunita kolotočářů je zde představená jako banda užitečných idiotů. Zázrak to tedy opravdu není. ()

Reklama

Lukyn_CZ 

všechny recenze uživatele

Docela průměrná komedie, kterou ocení především fanoušci hry geocaching. Bez pěkný blonďatý geocacherky od kolotočů Galaxy by to asi nešlo. To ze ma psychopatickýho přitele a zamiluje se do nuly jmenem Justin mě ani nepřekvapilo. Docela jsem se bavil... Nehodnotím uroveň keší a signálu GPS Galaxy :D ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Bez mučení přiznávám, že jedna hvězdička je za Rachael (je mi záhadou, jak může pocházet z Tasmánie) a druhá za geocaching. Ostatní je bohužel nuda, nuda, nuda. Prostředí světských lidí mě navíc dosti irituje a tak mám navíc problém Galaxy její zájem o GC věřit. Justin je ok, ale neměl jsem potřebu mu nijak fandit, takže jsem se většinu času opravdu pronudil. Jestli se chcete i přes varování v komentářích na film podívat, tak - ani jako vášniví kačeři - toho mnoho nezískáte. Budeme si muset počkat na nějaký povedenější geofilm. :-) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ne, že by mě film nějak zvlášť nadchnul, nebo že bych se bavil, ale měl jistou úroveň, za kterou by si 3* zasloužil. Ale ke konci mě začal nudit, a ať už to bylo cokoli, co mě prve zaujalo, se závěrečnými titulky to bylo pryč. Ačkoliv, pokud neznáte geocaching, koukněte se, Splinterheads mu dělejí dobrou reklamu. 50% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama