Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (626)

Jinny 

všechny recenze uživatele

Easy A má skvělé téma, leč ani to, že Emma Stone je sympatická a roztomilá mladá žena nezachrání závěr téhle komedie, která měla na víc než jen vyprávění historky o tom, jak snadné je získat si špatnou pověst... Přinejmenším jsem čekala trochu morálního poučení o tom, že mít pověst školní šlapky není zase tak cool. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Považujete Emmu za skutočne atraktívnu? Pehatá ryšavka je len priemerom, čo bežne môžete stretnúť na ulici. Amanda Bynes vo vedľajšej úlohe je len slabým odvarom toho,čo bývala, a to sa písal ešte len rok 2010. Keď k tomu pridáme minimalistický scenár úrovne nielen podpriemernej ale zbytočne „vyšperkovaný“ vulgarizmami a dementnými rodičmi, dostaneme sa k odpadovej teenegerskej záležitosti, ktorá určite nie je komédiou. Veľká úbohosť. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco jako prcičky naruby, místo toho jsem se po dlouhé době konečně dočkal svižně odsýpající, trhlé a originální středoškolské komedie, která si nečekaně zábavným způsobem pohrála s ujetým a nepravděpodobným námětem. Příjemná podívaná, která dokázala prokličkovat hrozbu trapnosti aniž by zakopla o nějakou nevkusnou vulgaritu, k tomu skvělá "postelová scéna", zábavné dialogy, občas vážnější moment, který nijak nerušil zábavu, okouzlující a zábavná Emma Stone, Patricia Clarkson a Stanley Tucci jako neskutečná dvojka jejích rodičů a k tomu suita spolužáků tvořicí dokonalý podklad eskapád jedné "možná až moc hodné holky". ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pocta osemdesiatkovým teenagerským komédiám, alebo inými slovami film z doby, kedy tento žáner nie je zrovna na kvalitatívnom vrchole. Námet je celkom zaujímavý a pomerne odvážny, rovnako tak je zobrazená aj komunikácia Olive s liberálnymi rodičmi. Samozrejme je to pritiahnuté za vlasy ako sa len dá, vďaka Emme Stone a áčkovým hercom vo vedľajších úlohách (mám na mysli samozrejme staršie ročníky a že ich je tu dosť) jednoducho príjemne pozerateľné. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

I’m not sure what your generation’s obsession is with documenting every thought, but I can assure you they’re not all diamonds. Šarlatové písmo musela nosit knižní hrdinka Hester Prynne, jako trest za svůj hřích. Olive, poměrně neobvykle vtipná a inteligentní středoškolačka si jej přišije na korzet dobrovolně, aby nasadila korunu klepům, které se o ní ve škole říší rychlostí světla..Emma Stone je prostě výborná komediantka, v "Easy A" to naplno ukázala, v každém záběru chrlí jednu hlášku za druhou, jeden odkaz za druhým (pobavila i parodie na falešný britský akcent Demi Moore) a celkově to, co dokáže předvést mimikou je za hranicí mého chápaní. Nebýt jí, film není ani z poloviny tak výborným počinem. Každopádně je to jeden z těch skutečně originálních a nadprůměrných středoškolských filmů, u kterého mi připadá, že většina hodnotících nepobrala ony odkazy. Achjo. Ať je to jak chce, žádný tupý moment se nenašel, romantiky bylo snesitelné množství a navíc rodiče hlavní hrdinky by chtěl asi každý. Výborná komedie jako jedna z mála. A scéna s "I got a pocket full of sunshine?" LEGENDÁRNÍ ()

Galerie (43)

Zajímavosti (30)

  • Všichni členové Oliviny (Emma Stone) rodiny se jmenují podle nějaké potraviny. Jména jejích rodičů Dill (Stanley Tucci) a Rosemary (Patricia Clarkson) lze přeložit jako "kopr" a "rozmarýn". Její mladší bratr (Bryce Clyde Jenkins) se jmenuje Chip, což představuje hranolek, a starší bratr, který je již na vysoké, má jméno Kale, které lze přeložit jako "kapusta". Jméno samotné Olive (Emma Stone) je možné přeložti jako oliva. (Mr.Hudson)
  • Webová adresa http://FreeOlive.com, která se ve snímku objeví, ve skutečnosti odkazuje na stránky společnosti Sony Pictures, která za filmem stojí. (Džejkop)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama