Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (626)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Ještě před zhlédnutím jsem měla z nějakého důvodu pocit, že se mi tahle komedie bude líbit, a nemýlila jsem se. Je zvláštní, že jsem při sledování měla podobné pocity, jako když jsem před několika lety viděla film Freaky Friday, který se od té doby stal mou oblíbenou americkou komedií. Nejsem si jistá proč, ale je pravda, že Easy A je stejně příjemnou komedií, která určitě spadá mezi ty inteligentnější. Nevíc je zde pár herců, které jsem ráda v něčem novém viděla. A to nemluvě o soundtracku, který se skládá z dobře vybraných písniček. Zkrátka, nakonec jsem rozhodnuta pro slabších pět hvězd, protože už je to delší doba, co by se mi tak moc líbila nějaká z amerických komedií. Hodnocení sráží jen to, že by to chtělo ještě o kapku víc vtipných scén, ale to není až tak podstatné, protože i když se u toho možná nebudete válet smíchy, určitě se pobavíte na hodně dobré úrovni. Nakonec ještě jedna věc, která mě zaujala - hláška hlavní postavy o tom, že její život přece není jako Gossip Girl (či Sesterstvo putovních kalhot). Když vezmeme v úvahu, že ve filmu hraje Penn Badgley, je to vlastně docela úsměvné. ~(4,5)~ ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Seriáloví sympaťáci, rychle mluvící krásky, svobodomyslní rodiče a bohyně Emma Stone definitivně prorážející do nejvyšší ligy. Možná je námět lehce vykonstruovaný, ale za popíraná klišé, dokonalý soundtrack nebo snadno uvěřitelné vážnější momenty je to jasná pochvala. A časem snad i menší teenagerovská klasika. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se nemohla přenést přes nesmyslnou úvodní zápletku, která narostla do obrovských rozměrů. Některé postavy bych z filmu úplně vyhodila (celý ten náboženský spolek byl strašně trapný). Na druhou stranu je tady ale něco, co z Easy A dělá celkem příjemnou a stravitelnou komedii. A to je Emma Stone. Ta ze sebe dává úplně všechno, je to neuvěřitelná sympaťačka a už delší dobu mě tato herečka opravdu baví. Rodiče hlavní hrdinky jakoby přiletěli z Marsu, jenže když jsou v podání Stanleyho Tucci a Patricii Clarkson, nelze si je neoblíbit. Easy A na některý pohodový večer rozhodně není špatná volba a pár vtipných momentů se zde taky najde, bohužel trapných je poněkud více a víckrát už si asi Easy A nezopakuji. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

No tohle jen působí jako klasickej teenagerovský kousek, ale opak je pravdou! Buď jsou tu pipky, šprtky nebo sportovci, takže Amerika hadr. Ale i když tu jsou středoškoláci a řeší se tu téma sexu, tak je celej film hrozně příjemně natočenej. Emma Stone ve svý roli naprosto válí, žeru její každý slovo a když dělá držtičky, tak ještě víc. Moc se mi to líbilo. Bylo to vtipné, chvílemi lehce dojemné, když zjistíte, že holka, která si hraje na frajerku, je vlastně hodně citlivá. Což odněkud znám :))) Každopádně hezké rozuzlení a především film měl myšlenku, i když by si člověk řekl, že už je to otřepaný žánr. Ani zdaleka :) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pocta osemdesiatkovým teenagerským komédiám, alebo inými slovami film z doby, kedy tento žáner nie je zrovna na kvalitatívnom vrchole. Námet je celkom zaujímavý a pomerne odvážny, rovnako tak je zobrazená aj komunikácia Olive s liberálnymi rodičmi. Samozrejme je to pritiahnuté za vlasy ako sa len dá, vďaka Emme Stone a áčkovým hercom vo vedľajších úlohách (mám na mysli samozrejme staršie ročníky a že ich je tu dosť) jednoducho príjemne pozerateľné. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (30)

  • Když Olive vstupuje do kina, můžete si v pozadí všimnout Rhiannoniných rodičů. (sssssycak)
  • V původní verzi scénáře zaznělo slovo "fuck" 41x, "shit" 13x a "cunt" 3x. Pro dosažení ratingu "PG-13" (přístupno od třinácti let) byl nakonec počet neslušných výrazů znatelně snížen. (Karlos80)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama