Reklama

Reklama

Hesher je samotář. Nesnáší svět a lidi kolem. Má dlouhé mastné vlasy a amatérsky udělané tetování. Je podvyživený a hrozně moc kouří. Miluje oheň a vyhazování věcí do vzduchu. Žije v dodávce, dokud se ale nesetká s TJ. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

ataman329 

všechny recenze uživatele

mňa vtipná stránka veci bavila. joseph bol výborný, celok povýšil. áno, i natália, poor-geeky girl bola milá aj keď zápletka spojená s jej postavou pôsobila nelogicky. dramatická časť bola ťažko uveriteľná. ten chlapec sa neusmial a mohol sa, aspoň raz. do kamery. celý čas bolo vidieť, o čo metlákovi ide, čoho metaforou je jeho postava. v závere to bolo ale hlúpo podané a vysvetlené divákovi. záverečná "prechádzka" sa nehodila. to nebol trash metal, ale grindcore. celkový dojem na štyri, lebo päť je veľa a tri sú málo. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Vulgární drama o šikanovaném chlapci, kterému zemřela máma. A pak přijde Hesher, to je kluk co rád metal, cigára a oheň. A obrátí chlapci trochu život vzhůru nohama. Joseph Gordon-Levitt hraje suprově. V takový roli ho jen tak nevidíte. Celý film má takovou ponurou atmosféru a dobré herecké obsazení. Jeden z dalších kousků co jsem objevil náhodou a měl něco do sebe. 60% ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Kurva, ty autorský práva na Me(n)tallicu musely být mastný jako prase. Však hoši z kapely jsou nepřiznaní žiďáci. HESHER je hodně rezignovaný a smutný malý "indie look like" filmeček, jenž měl na víc, než předvedl. Ale lecckoho možná i rozbrečí... Pointa je jasná hned z úvodu a celý film stojí a padá s kadencí více či méně přitažených scén s Josephem Gordonem-Levittem, který předvedl rozhodně přesvědčivější výkon než v 50/50. Celkově vzato mě ta vyzařující chcíplost snímku opravdu neuchvátila. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

ČSFD Hodnocení 11.7 2016 | 66% | Máme tu další kousek, z kterého vám tentokrát uvadne levá koule a poté náhle zjistíte, že máte ještě tu pravou. Sláva! Jak by řekl starej sráč Trump "Make America gay again" já říkám "Hledám svoje levý varle, make me over gays!" Film by se spíše měl jmenovat "příběh traumatické rodiny". Začátek skvělý seznamovaní. Levitt v roli Heshera na mě udělal obrovský dojem. Poté už Scénáristé nevěděli co dřív, tak nám to dosolili nesmyslnými zápletkami. A přiučili pár školáků, jak se správně kouří tráva.. Ten kluk ušatý už taky neměl dialogy, tak mu přihodili, aby řekl o naší milovaný Natálce, že je tlustá kráva a špinavá děvka. A jsi špinavá děvka? A co si o tom myslíš ty? A už si jí ošukal? Proč to neuděláš? Ošukej ji! Spoustu nesmyslně vágních dialogů. Hesher je takovej ten tvrdáček, kterej má na zádech vytetovanýho fakáče a na hrudi sebevražednýho emo sráče. Všichni se ho bojí, on je totiž takovej ten nadčlověk. 50% ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Lehká dramedy pro nenáročného diváka. 1) 36letý režisér krátkých filmů Spencer Susser svou celovečerní prvotinu postavil na 29letém Josephu Gordon-Levittovi a neprohloupil. Odvedl slušný výkon, ať už jde o scénář, režii, střih, produkci anebo dokonce ztvárnění titulků._____ 2) Milovníci alternativního jakoby undergroundového pohledu si přijdou na své. Nicméně si nedělejte iluze o intelektuální úrovni filmu. Life is like walking in the rain... you can hide and take cover or you can just get wet. Podobných mouder je film plný._____ 3) Snímek chce šokovat. U amerického diváka se to snad daří. Já zůstal v klidu. Spíš mi vadí místy dějová nedotaženost._____ 4) Na druhé straně málokterý film mě přiměje k slzám. Hesherovi se to podařilo._____ 5) Hesher jako deus ex machina přináší prozření a osvobození. Hodina transformace smutku udělá své. Ostatně, kde uvidíte polonahého Levitta ve slipech?_____ 6) I'm sorry I called you a fat prostitute... You are not fat. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (6)

  • Použitý font písma názvu na plakátu odkazuje na font, který používá skupina Metallica. (Kroup4)
  • V úvodu filmu, kdy TJ (Devin Brochu) jede za odtahovkou na kole, má jednou sádru na levé ruce a jednou zase na druhé. (chleba24)
  • Inšpiráciou pre herca Josepha Gordona-Levitta pri stvárnení jeho postavy (Hesher) bol Cliff Burton - niekdajší basgitarista skupiny Metallica, ktorý zomrel pri havárii autobusu počas turné vo Švédsku v roku 1986. (tibenskym)

Reklama

Reklama