Reklama

Reklama

Epizody(26)

Obsahy(1)

Nastává poslední rok pro Jui Hirasawu, Ricu Tainaku, Mio Akijamu a Cumugi Kotobuki, zakládajícími členy „Light Music Club“. Spolu se svým juniorským členem Azusou Nakano hrajícím na kytaru tráví své dny v klubové místnosti, kde se oddávají sladkostem, čaji a hudbě. Dívky trénují na nové školní představení, zkoušejí nabírat nové členy a starají se o své školní povinnosti. Během všech těchto povinností si však nikdy nezapomenou osladit život nějakou tou dobrotou. (Zíza)

(více)

Recenze (17)

Saraph 

všechny recenze uživatele

U první sezóny jsem se ve své době velice bavil. Nejspíš jsem toho ještě neměl nakoukáno zdaleka tolik, co teď. Mezitím, co první série měla 12 epizod, druhá přichází z dvojnásobkem. Tohle není ten typ anime, ke kterému bych sedl a prostě jej shlédl celý. Dám si občas, když je na to vyjímečně chuť, jednu či dvě epizody a stačí. ()

fr3ak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série pro mne byla taková občasná zábava, která mi vydržela díky dlouhým pauzám celkem dlouho. Tu druhou jsem sfouknul za necelý týden :) K-ON!! se vlastně od svého předchůdce ničím neliší a jediný posun zde vidíme že holkám se blíží maturita a tím pádem to znamená i konec účasti v jejich klubu, takže je jasné že ke závěr seriálu bude věnován hlavně Azuse. Jinak je tu vše při starém a stejně zábavné. PS: Už u první série jsem psal o Tsumugi, že není úplně normální, tady se to akorát potvrzuje :) ()

Reklama

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi, že jsem na první sérii asi neměla dobrou náladu nebo co. Tohle bylo totiž geniálně vtipné. Yui a celá parta je straší, ale ne moudřejší. Od poflakování přes výlety a řešení budoucnosti se K-on!! až moc rychle dostane ke konci. Dala bych plný počet ("jen" 9/10), ale nesnáším ukvičený písničky (tohle je spíš narážka na openingy, než hudbu v seriálu.) ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Nejvýraznější změnou druhé série je fakt, že pokud jste opravdu velcí fandové, tak si i trochu pobrečíte. A ne jednou. Člověk by řekl, že dospělý muž nebude brečet nad příběhem náctiletých holek, ale scéna po školním festivalu a závěrečná písnička pro Azusu je prostě tak nenásilně krásné vydírání citů, že jsem se se neubránil. Jinak je to opět stejně zábavný počin jako první série. Tvůrci pokračují v té nádherně nevinné komedii plné radosti, zidealizovaného přátelství, které člověk v realném životě nemá šanci zažít, a každodenních příhod "ze života". Vše se obejde bez nutnosti povrchních vztahů, rádoby cool rebelské puberty a jiného frajírkování. Svět K-ON je tak nezkažený, jak jen si dokážete představit. Nejlepší komediální anime, které jsem měl tu čest vidět a jeden z nejlepších seriálů vůbec, který mě snad poprvé v životě donutí přečíst si mangu, protože chci víc a víc. Jo a jíst jahodový dort už nebude nikdy stejné. :) ()

3KAVKY 

všechny recenze uživatele

U K-ON!! jsem se bavil o poznání méně, než u předchozí série. Je to hlavně způsobené tím, že postavy se nevyvíjeli a jejich problémy se točily okolo těch samých pytlovin, co v K-ON! Z roztomilé a rozpustilé legrace se pak stalo roztomilé a rozpustilé něco, co už jsem viděl, třebaže Yuin trik se vznášejícím se pomerenčem byl opravdu originálně pitomoučký. ()

Galerie (622)

Zajímavosti (1)

  • Seriál má i špeciálnu 27. epizódu, ktorá nesie názov K-ON!!: Keikaku! (Carol Pifková)

Reklama

Reklama