Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Halovi je devět a reverend Larson, jeho otec, umírá. Žádá syna, aby mu slíbil, že se nikdy v životě nesmíří s průměrností a najde si hezkou ženu. Když obtloustlý a málo přitažlivý Hal dospěje, navštěvuje s přítelem Mauriciem zábavní podniky, kde loví krásné ženy. Dvakrát se mu nedaří. Jeho současná přítelkyně Jill, se kterou měl jen jedno rande, mu řekne, že ji nepřitahuje. Ani v práci není povýšen, jak očekával... Když odchází od nadřízeného, setká se se známým guruem Tonym Robbinsem, který pomáhá lidem s problémy spojenými s důstojností a odvahou. Uvíznou ve výtahu a Hal mu vypráví o svých snahách získat krásnou ženu. Robbins mu řekne, že takové jednání je povrchní, a zhypnotizuje ho. Od tohoto okamžiku bude Hall hledět jen na vnitřní krásu. Mladík ztratí schopnost rozeznávat fyzický vzhled žen, ale neví o tom. Jednou se na ulici seznámí s krásnou štíhlou dívkou Rosemary. Její otec je ředitel firmy, kde Hal pracuje. Rosemary se svěří, že se přihlásila do zahraničních mírových sborů. Zatímco čeká na povolávací rozkaz, vypomáhá v dětské nemocnici. Hal stále nemůže pochopit, proč o sobě Rosemary tvrdí, že je tlustá. A také ho udivuje, kolik jídla spořádá. Rosemary nemá přítele, a když jí Hal řekne, že je štíhlá, myslí si, že se jí vysmívá. Zanedlouho pozve Rosemary Hala k sobě domů. Seznamuje se s ředitelem Stevem Shanahanem a při obědě mu nastíní své nápady, jak zlepšit činnost firmy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem rozhodně více. Vtipných situací a hlášek tady bylo opravdu po skromnu, maximálně se dali napočítat na prstech obou rukou. Nápad nebyl špatný, ale realizace dosti pokulhávala. Dalo se z toho vymáčknout mnohem více. Celkem zklamání a docela jsem se tím pronudil. Velké plus je za rozkošnou a roztomilou Gwyneth, která byla k "sežrání". Ale jinak bída... Howgh! ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Největším handicapem této komedie je její přístup k dané „problematice“. Pokud se bratři snažili říct, že všichni tělesně postižení jsou duší dobráci (což sice není pravda, ale budiž), pak nechápu, proč naprostá většina vtipů pramení právě z jejich zesměšňování. 50% Zajímavé komentáře: JohnnyD, Slarque ()

Reklama

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak špatné, jak ostatní tvrdí. Akorát na tento film člověk nesmí nahlížet jako na další bláznovinu bratří Farrellyů. Tentokrát to přece jenom neni až tak čistokrevná komedie. Ten nápad je velice zajímavý, ale chvilkama přeci jen velmi nelogický. Pomalinku si začínám oblibovat Jacka Blacka, který dokáže hrát i civilněji, než ve svých předchozích rolích různé bláznivéh pomatence. Gwyneth Paltrow je opět velice roztomilá a ta její tlustá maska je skvělá. Mohlo to být lepší, ale přesto je to zajímavý film. Lehce silnějších 60%. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Povrchní je pro tenhle film tak klíčové slovo, že je správné, když je umístěno rovnou do názvu. Nosná myšlenka je skvělá, ale způsob, jakým s ní tvůrci zacházejí, je spíš k pláči. Když se přenesu přes myšlenku, že oškliví lidé jsou vnitřně krásní (opačně to působí snad jen v jednom případě), stejně se budu divit, že naprostá většina lidí vypadá pořád stejně. Navíc je tu málo humoru a zhruba v polovině vymizí úplně a sledujeme zcela vážně míněnou romanci. Ať se Farrellyovi podívají na nějakou romantickou komedii, třeba pochopí, že romantika a humor se nevylučují. Není to špatně natočeno, ale nemělo by to být inzerováno jako komedie. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

FIlm je jako jedna velká sinusoida. Nahoru dolu,nahoru dolu a pořád dokola. Má to pár dobrých momentů, ale těch vynucených keců od Blacka je víc a docela mi to kazí dojem z celýho filmu... Transformace lidí je taky posunuta nekdy docela za meze chápání, a přitvrdlej Hal, kterej je nepoznává a ani mu vlastně nedojde že by to mohli být ti lidi které potkal... sorry ale dyt to by poznal každej. Slabota na jedno podívání... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy si Rosemary (Gwyneth Paltrow) ukrojí kus dortu na oslavu Halova (Jack Black) povýšení, si můžeme všimnout, že velikost zbývajícího dortu se s každým jiným záběrem mění. Od celé půlky až po tři čtvrtiny. (Timak)
  • Gwyneth Paltrow musela na natáčení údajně chodit o čtyři hodiny dříve než všichni ostatní herci. Právě tak dlouho jí totiž trvalo, než se nasoukala do svého obřího lataxového obleku. (Karlos80)
  • Gwyneth Paltrow v roce 2020 řekla, že lituje své role v tomto filmu, kde hrála v tzv. „fat suit“ a film nazvala „katastrofou“. (hansel97)

Související novinky

Wrestler Jack Black

Wrestler Jack Black

22.11.2005

Herec Jack Black už sice za pár dní vstoupí na plátna kin jako filmař dobrodruh v očekávaném hitu King Kong, ale v současnosti již pracuje na další filmu, který jej vrací k jeho hereckým kořenům,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno