Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Cameron Diazová je sexy. Až na scénu se spermatem samozřejmě. Ben Stiller se komediantem už narodil, zde problém také není. Prolbém je ve vysokém očekávání. Všichni film vychvalovali až do nebes, jaké pak bylo nenaplnění představ... Alespoň průměr si film zaslouží za suprovou scénu Stillerova breku, ta je fakt úžasná. ()

betelgeuse 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie hodně divoce a účelově přepíná mezi člověčími silnějšími (čistá láska) a slabšími (naschvály, onanie, exkrementy) chvilkami. Jsou-li silné situační nápady a smysl pro "nerdovské" miniatury - koncept zlomyslného invalidy shledávám geniálním - Farrellyových Jekyllem, výsledný dojem jim hyzdí impulzivní zlo v podobě nadměrné dějovosti, gagové nezřízenosti (čti absence smyslu pro míru) a přehnaných metráží. Přesto životní dílko bratří Farellyů, komediálních auteurů, kteří vyhasli dřív, než stihli natočit opravdu dobrý film. ()

Reklama

Necron 

všechny recenze uživatele

tragicky hnuj misici se s ukrutnou demenci. uz aspon vim proc jsem se tomu tak dlouho vyhybal a koho pojebu za to, ze mi to vnutil. to melo byt vtipne? romanticke? sexy? dojemne? nebo jake? prazdne? k nasrani? ben stiller je asi nejvetsi trapak v hollywoodu a navic uplne bez jakehokoliv stylu - vetsi loser uz snad nikde byt nemuze. 1* za scenku s ozivovanim psa a nazranym hadem. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Když jsem byla menší, tak mi přišla "Marry" neskutečně vtipná, s odstupem času však musím konstatovat, že opravdu vtipné momenty by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Ještě štěstí, že se podobný problém netýká i "Blbých a blbějších" (též bratři Farrellyové) a jsou i s přibývajícími léty žánrovým topem.;-) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jedno z mála prekvapení zaradenia do knihy 1001 filmov, ktoré musíte vidieť predtým, než umriete. Videl som viacero vtipnejších komédií v 90tych rokoch, ale ako jeden z najznámejších zástupcov žánru hrubozrnnej komédie snáď obstojí aj tento film bros Farrellyovcov v zmienenej knihe. Je to hrubozrnné, niekedy trápne, niekedy vtipné a celkovo milé a dokonca aj romantické. Svojim spôsobom. Takže aj pri filme som sa pobavil "svojim spôsobom". ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Při natáčení v Miami si Matt Dillon (Healy) a Cameron Diaz (Mary) dali v místní restauraci steak, pak šli ven a kouřili marihuanu na chodníku přímo před restaurací. (veronikajel)
  • Jeden z vyšetřovatelů na policejní stanici řekne Tedovi (Ben Stiller): „Jsem detektiv Stabler a tohle je detektiv Krevoy.“ Jde o jména producentů Stevena Stablera a Brada Krevoye. (Cheeker)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama