Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz moc nemusím, ale tady si nevedla vůbec špatně a navíc jí to i kupodivu slušelo. Zřejmě měla na svém kachním ksichtě kilo dermakolu navíc. No nic, každopádně jsem se u této komedie docela nasmál, zvláště pak těm chlapským soubojům o srdce jedné holčiny. Ujetého humoru, spermatu i hlášek tu bylo dost, takže průměrné ohodnocení si to jistě zaslouží. Určitě jsem tento film neviděl naposledy. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $23miliónovTržby USA $176,484,651Tržby Celosvetovo $369,884,651║ Bratia Farrellyovi a 90.roky, kedy proste valili na plné obrátky a na čo siahli sa stal komický nárez ako hrom a v tomto prípade sa jedná o jeden z ich klenotov spolu s Blbým a blbším, i kde občas zachádzajú aj za hranice únosnosti ale v tomto filme sa to dalo pekne všetko stráviť. /videl v kine: 95%/ ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

a čo to vlastne na tej mary je? ja osobne nenachádzam nič viac, než pekné bradavky 26-ročnej cameron, ktorá, ak by ste ju roztopili, by mohla slúžiť ako poleva na svadobné torty a inak naozaj nič - z priemeru či ľahkého podpriemeru v ketegórii romantická komédia to vytrhávajú jedine známejší herci a asi tri alebo štyri "farrellyovské" humusácke žartíky (gule v zipse, vrásšité cecky, semeno na uchu a vo vlasoch, hovno na dlážke, vyrážky), ktoré tu však nefungujú... čo však trochu funguje a je vytrhnutím z nudy je úloha/postava barda-hudobného rozprávača... inak naozaj nechápem úspech a popularitu tohto filmu... ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

I po 20 letech je drzý a vulgární humor osvěžující a řada scén i vypointování je prostě zabijácká, všichni si budou pamatovat gel na vlasy, ale film toho nabízí mnohem víc. Je zajímavé, že to dokáže při vší té drzosti zároveň fungovat jako nepatetická romantická komedie. Chválím super obsazení nejen ústřední dvojky (Keith David a Matt Dillon jsou super). Slabinou snímku je, že občas nedokáže servírovat zábavu plynule, jinak bych napálil hodnocení na plno. Vážně je doba takových komedií pryč? Škoda. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Producent a šéf studia FOX při premiéře prohlásil, že smích diváků byl tak hlasitý, že neslyšel půlku filmu. (Trainspotter)
  • Brett Favre, tehdejší hvězda amerického fotbalu a vítěz Super Bowlu za Green Bay Packers, hraje sám sebe. (Lajty)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama