Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Vlastně bych normálně dala 3 hvězdičky, protože tady nic výjimečného není, ale je to za dlouhou dobu jedna z mála komedií, kde jsem se opravdu pobavila. Je tu hodně věcí, které nebyly ideální, např. než se začalo dít něco vtipého, tak uteklo půl hodiny, což není zrovna málo... Ale jinak je to taková pohodová oddychovka, která nikoho neurazí. :) ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Uzivatel verbal komentarom potesil, no lenze ludia tuna komunikuju normalne.  Reziser Andy Fickman natocil len dalsi umelny nudny radoby vtipny film. Humoru tam  velmi nebolo - ak vobec nejaky tam bol -  lebo humor je vec vazna, je to  ako krehka  nadoba na vodu, staci malo a rozsype sa. Tvorcovia sa snazia tvarit, ze pojedli vtipnu kasu, no ale to sa len tvaria   : 0 % ()

Reklama

tufr 

všechny recenze uživatele

Pozor napřed dočíst, než mě začnete hanit za tři hvězdy!!! Je to velmi průměrná komedie s klasickejma klišé co známe z každý druhý lepší komedie. Normálně bych tomuhle filmu dal bohužel jen dvě hvězdy, ale za cameo roličky Dwayne Johnsona, Rickyho Gervaise a za konec s Patrickem Duffym , bojovnejma babkama a hlavně za finále s mýma oblíbenýma Hall and Oates dám přeci jen ty tři hvězdičky!!! ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Na každé střední škole je někdo kdo terorizuje a někdo kdo je terorizován. Když se takhle sejdou tři generace, mohla by to být sranda. Ale opravdu jen mohla. Připadalo mi, že na tenhle typ filmu je tam až zoufale málo "vtipných" situací, i když možná jsem těhle filmů už nakoukala příliš mnoho, že už mi to příjde jako normální scéna, možné to je. Nedá se říct, že by se mi to nelíbilo, bylo to něco u čeho jsem se odreagovala, takže vlastně přesně to co jsem hledala. Ale tak něják jsem na druhou stranu očekávala možná něco lepšího. Ale tak je to takový průměr. 3* Scéna z tanečního střediska byla úžasná a ta babička do toho mě málem zabila. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Další z komedií, kvůli kterým se Kristen Bell upsala Disneymu, možná sympatické blondýnce pomůže v kariéře. Nakonec ale určitě upadne v zapomnění. První dvě třetiny filmu nejsou úplně ztracené, pokud máte náladu na humor vycházející z trapasů uprostřed rodinného kruhu. Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis ve vedlejších rolích jsou skvělé herečky a ví, jak to prodat. Plakátová kráska Odette Yustman je tady tentokrát ukázkově otravná. Ovšem schválně. Jenže očekávaný "velký zvrat" a následné finále pak snesitelnou průměrnou podívanou nakonec srazí do stejných pekelných hlubin, kde se škvaří všechny ty sentimentální Disneyho rodinné filmy s hodnými dětmi a roztomilými zvířátky. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Postavu tanečnice Georgie, ktorú vo filme stvárnila Kristin Chenoweth, mala pôvodne hrať Leslie Mann, ktorá postavu odmietla kvôli tomu, že sa chcela viac venovať rodine. (Kristine1)
  • V domě Márniiných (Kristen Bell) rodičů probíhalo také natáčení snímku Mezi námi děvčaty (2003), kde si také zahrála Jamie Lee Curtis. (beyli)

Reklama

Reklama