foto

Henry G. Sanders

  • nar. 18.8.1942 (78 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pearl
2017 Roman J. Israel, Esq.
2016 Blue: The American Dream
2014 Selma
Uhranutá mysl
Whiplash
2013 42
2010 Zase ona!
2009 Blue
2008 Blues
2006 Rocky Balboa
2005 Berkeley
2003 Manhood
2002 Malý John (TV film)
2001 Veselé Vánoce, Santa Clausi (TV film)
2000 Playing with Fire (TV film)
1999 Boxeři
Doktorka Quinnová (TV film)
1998 Karneval duší
1997 Nic mi neříkej (TV film)
Skryté dědictví (TV film)
Ďáblovo dítě (TV film)
1995 In the Line of Duty: Kidnapped (TV film)
1994 Ride with the Wind (TV film)
1993 Dva životy jedna smrt (TV film)
Vraždící posedlost (TV film)
1992 Kuffs
1991 Dětská hra 3
Session Man (TV film)
Smrtící touha (TV film)
1990 A Man Called... Rainbo
Duhová cesta (TV film)
Muž uvnitř
1988 Durhamští Býci
Perfektní úder (TV film)
1987 Láska nebeská
Milostné hrátky (TV film)
The Man Who Fell to Earth (TV film)
Země nikoho
1986 Johnnie Mae Gibson: FBI (TV film)
The Ladies Club
1985 Badge of the Assassin (TV film)
Deadly Messages (TV film)
Čas pro život (TV film)
1984 Children in the Crossfire (TV film)
Před svatbou ne
Vyber si mě
Weekend Pass
1983 Dcera svého otce (TV film)
Family Tree, The (TV film)
My Brother's Wedding
U konce s dechem
Wait Till Your Mother Gets Home! (TV film)
1982 Deadly Sunday
Endangered Species
Something So Right (TV film)
The Ambush Murders (TV film)
1981 Callie & Son (TV film)
Circle of Power
Hard Country
1979 Návrat doktorky Laurelové (TV film)
1978 The Boss' Son
Zabíječ ovcí
1976 Panama Red
1975 Independence Day
1974 Baby Needs a New Pair of Shoes
Black Godfather, The
1973 Není úkrytu

TV seriály

2019 Záchranáři L. A. (TV seriál)
New Beginnings (S02E11)
Queen Sugar (TV seriál)
Pleasure is Black (S04E01)
2016 Hap & Leonard (TV seriál)
Eskimos (S01E06)
The Bottoms (S01E02)
Savage Season (S01E01)
2015 American Horror Story (TV seriál)
Touží po pomstě (S05E09)
2013 Chirurgové (TV seriál)
Člověk na Měsíci (S10E11)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Vítejte v Briarcliffu (S02E01)
2011 Mentalista (TV seriál)
Kolo kolo mlýnský (S04E04)
2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Až se voda s ohněm shodne (S11E08)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Cardiac (E02)
Odložené případy (TV seriál)
Jiná kampaň (S06E10)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2006 První prezidentka (TV seriál)
The Elephant in the Room (E16)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Sinaloa Cowboys (S01E12)
Západní křídlo (TV seriál)
The California 47th (S04E16)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
Reelin' in the Years (S01E04)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Nic netrvá věčně (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Washita I (S03E24)
Mladí zločinci (S03E21)
Co mě otec nenaučil (S03E20)
další epizody (8)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Přísně tajné (S01E09)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
První vánoce (S03E13)
Dámský večer II (S03E12)
Dámský večer I (S03E11)
další epizody (21)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Vánoční příběh (S02E11)
Sullyho oběť (S02E10)
Nejlepší přítelkyně (S02E09)
další epizody (22)
Policie New York (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Beauty and the Beast (TV seriál)
Labyrinths (S02E08)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Plešatí a krásní (S03E07)
Alf (TV seriál)
Večírek (S04E13)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Atlanta Child Murders (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Cesta do nebe (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Give a Little, Take a Little (S01E10)
Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Záhadná smrt knížete Děsu (S01E08)
Knight Rider (TV seriál)
Goliášův návrat (S02E17)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Palmerstown, U.S.A. (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Backstairs at the White House (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Kingston: Confidential (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 JAY-Z feat. Beyoncé - Family Feud (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2012 Teens Wanna Know (TV pořad)
2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky