Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdálo se, že 300 let staré satanské praktiky ninjů jsou projednou vymazány ze zemského povrchu. V sedmnáctém století byli společností zavrženi pro vyvražďování celých rodů. Jejich krutost ale nevymizela. Je cvičena a umocňována v tajném táboře ninjů. Proti jejich vůdci - "mistru tichého zabíjení" Seikurovi se staví mistr obranného asijského boje Scott (Chuck Norris). Ve středoamerickém výcvikovém táboře teroru jejich protikladné povahy promluví. Zbraní Seikury je nenávist, zbraní Scotta je jeho mnohaleté přátelství s A.J. (Filmexport Praha)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Aaron Norris má malou roli muže v klobouka, který od svého bratra Chucka schytá kop do obličeje. Aaron dělal také kordinátora kaskadérů a společně s Chuckem dělali bojovou choreografii. (Rominator)
  • Při natáčení scény boje s Nindži, která probíhala ve 4 hodiny ráno, chyběli 2 kaskadéři. Jednoho z nindžů tedy hrál Chuckův bratr Aaron a druhého externista, který odmítl ochrannou vložku pod košili. Chuck ho při prvním pokusu zneškodnil kopem do žaludku, druhého omráčil úderem do hlavy a Aarona omráčil kopem do hlavy. Čtvrtý herec na něj odmítl zaútočit. (vojtaruzek)
  • Stars Magazine svojho času vytvoril rebríček 25 najlepších bojových scén všetkých čias. Finálny súboj medzi Chuckom Norrisom a Tadashim Yamashitom sa umiestnil na 13. priečke. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama