Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anglie roku 1166. Po zavraždění svého otce, uniká mladý Robin Hood hluboko do Sherwoodských lesů v touze najít tam útěchu a novou rodinu. O dvacet let později, kdy jeho legenda spolu s množstvím jeho následovníků nabývá na síle, učiní zloduch šerif z Nottinghamu rozhodnutí – Robin musí zemřít! Ve snaze vypudit odpadlíky z úkrytu využívá okřídlené nestvůry bažící po krvi, která terorizuje celý kraj. A tak se Robin Hood vydává za hranice Sherwoodu, aby zlomil její prokletí a zachránil svůj milovaný les. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Ta černá krev nepatří člověku. Bytost, která krvácí, ale nezemře. Kdo to kdy viděl nebo slyšel ? V tomto snímku všichni okolo Robina Hooda. TV film nebo spíše Telenovela ze Scherwoodského lesa. Animace draka je ubohá, scénář nuzný, hudba k pláči a děj jen pro otrlé nebo opilé, dramatická stránka k smíchu. - odpad - jako poleno. Jednou - dá li Bůh, mám na vybranou. ()

majka147 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezda len kvôli 2 pomerne fajn hercom ale nedalo mi to a som si dosť v tomto filme všímala tie triky a animácie a myslím že to je veľmi amatérsky spravené :( Uplne to vyzeralo akoby celý film bol na modrom plátne spravený (asi aj naozaj bol) a tie animácie hrúza des. Alebo na konci filmu to zranenie Robina mi nedalo inak ale vyzeralo to veľmi umele aj tie meče. Lukostreľba bola veľmi zle zahraná (alebo žeby strieľali s pridanými animovanými šípami ? ) Ako film ako celok nevyzeral dobre a ten dej bol totálne odflaknutý. Na druhú stranu nechápem to hejtovanie seriálu z roku 2006 od BBC to bol úžasný seriál so svelými hercami. A nie ako tento hnus :( Je mi to ľúto . :( PS: A ešte tá hudba to ešte viac pokazila. Celé zle ! ()

Reklama

lola3121 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tuto neskutečnou peachovinu jsem si stáhla v domnění, že jde o nový film Ridleyho Scotta. Když se tam objevila ta létající příšera, nevěřila jsem vlastním očím, a z této vytřeštěnosti jsem nevyšla prakticky až dokonce. Občas jsem se i zasmála, ale zřejmě ne v místech, která tvůrci zamýšleli. "Co je to za stvůru, která krvácí a nezemře?" To je žena, pánové... Tak toto už nikdy víc... ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

V roku 2006 sa Angličanom nevídaným spôsobom podarilo zhovadiť legendu o Robinovi Hoodovi trinásť dielnym seriálom. O tri roky neskôr si Kanaďania povedali, že ich prekonajú..... A takmer sa im to podarilo............... Toto je úplne amatérsky natočené. Čert vie, prečo to vôbec má v názve Robina Hooda. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Neodolal jsem a po ne zrovna kladném doporučení jedné zdejší uživatelky jsem se na tohoto "Roubina" opravdu podíval. Sice po částech a na YouTube, ale podíval. No přátelé, to je nářez (cítíte tu ironii?). Vážně! Velkolepé akční scény (ironie) se střídají s duchaplnými dialogy (pořád ironie), všechno je to podbarveno tklivou hudbou, okořeněno povedenými triky a zahráno vcelku sympatickými herci (ironie, ironie, ironie). A víte, co je na tom celém nejzábavnější? Že ani netuším, proč jsem dal jednu hvězdu. Jo aha, asi proto, že jsem přežil. A jsem teď vlastně něco jako hrdina. (Třeba o mně taky jednou někdo něco natočí - jo, to by bylo) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen pro kanadský televizní kanál SyFy, na kterém si 28. září 2009 odbyl premiéru. (Terva)
  • Sherwoodský les byl ve většině případů ztvárněn jako listnatý. V tomto příběhu je však jehličnatý. V Anglii mnoho jehličnatých lesů není, zvlášť s kanadskou borovicí. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Aldergrove, Maple Ridge a Vancouver. (Terva)

Reklama

Reklama