Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto pompézním erotickém thrilleru člen pořádkových sil yellowstoneského parku v USA zamíří do Říma hledat svoji zmizelou sestru, o níž se později dozví, že byla zavražděna. Policie ví, že jde o dílo sériového vraha, má však jen málo vodítek. Mladý bratr se ve městě setká s mnoha lidmi a poznává (občas nebezpečný) svět mezinárodní smetánky. Jak ale začne na vlastní pěst s vyšetřováním a vraždu pomalu objasnuje, tak za nedlouho jde vrah i po něm. (Karlos80)

(více)

Recenze (13)

G04T 

všechny recenze uživatele

Průměrný pozdní giallo, který smrdí osmdesátkama na sto honů. Vynikající kamera i hudba, která skvěle podtrhává atmosféru. Ze začátku mi to moc nesedlo, ale to, co tvůrci předvedli na konci mě fakt posadilo na prdel (posledních 20 minut je to nejlepší, co tenhle film mohl nabídnout). Jenom škoda, že tenhle film nepřináší nic novýho, podobnej příběh jsme tu měli nejmíň stokrát a hlavní postava mi nebyla nějak extra sympatická, spíš mě srala. ()

topi 

všechny recenze uživatele

I v osmdesátkách se ještě někdy zjevilo giallo, v němž tajemný vrah likviduje krásné modelky. Kočky jsou fakt nádherný, stejně tak i hudba Pina Donaggia. Škoda, že zabijáka jsem odhalil již první polovině. Mordy mohly být promyšlenější a určitě krvavější, jak by se k takovému snímku hodilo. Hlavní hrdina, nesympatickej hezounek, který jede z Ameriky do Itálie hledat svoji sestru mě k srdci moc nepřirostl, zato detektiv Donald Pleasance mě bavil parádně. Finální scéna je úžasná a krásně melancholická. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jedno hodně pozdní giallo, jehož nejsilnější stránkou jsou překrásné obrazy yellowstoneského parku hned v úvodu filmu. Kromě toho, že hrdina, který pátrá po zmizelé sestře, cítí to samé, co ona na opačné straně planety, je tu jinak všechno, na co jsme u tohodle žlutého subžánru zvyklí: tajemný zabiják s nůžkami, pěkný nahý holky a několik jejich mrtvol. Vraždy a závěr poněkud slabšího rázu, ale Donaggio zklame málokdy. Jo a Flipnicovi díky za tip :) ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, tohle je můj oblíbenej film. Krásný pozdní giallo s nádhernýma exteriérama, překrásnýma kočkama a příjemnou melancholickou atmosférou, kterou dokresluje hudba Pina Donnagia a moc pěkná kamera. Tenhle film mi zabrnkal na nějakou skrytou strunu, a vždycky se na něho rád podívám. Ať už kvůli jízlivému, ale lidskému detektivovi Donalda Pleasence, všem těm zmíněným kráskám, nebo celkovému feelingu, který na mě z filmu dýchá. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Uhladenejšie giallo z prostredia talianskeho modelingu (už vtedy mu vládli vyrchtliny). Spracovanie sa približuje viac americkému než typicky talianskemu štýlu, asi preto sa mi to pozeralo aj lepšie. Sympatickí herci na čele s hviezdou Pleasencom tomu tiež pridali. Zápletka nie je nijak zbytočne komplikovaná a vrah je viacmenej skoro odhaliteľný...aj keď málo pravdepodobný. Podarených je pár gore scén. Napätie je tiež fajn a opäť pripomína skôr americké trilery. Okrem niektorých nelogičností aj záver je trochu nepodarok - že by si mladý chlap (strážca parku) nedokázal poradiť so 40-kilovou modelkou s vŕtačkou...to je možné jedine vo filme a namiesto napätia scéna skôr rozosmiala. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama