Reklama

Reklama

Králičí nora

  • USA Rabbit Hole (více)
Trailer

Přebolí někdy ztráta dítěte? Becca a Howie Corbettovi jsou šťastný manželský pár. Život se jim ale navždy změní, když se jejich čtyřletý syn Danny stane obětí autonehody. Nic už nebude jako dřív. Beccina matka i sestra se snaží manželům pomoct. Jak zvládnout smutek? Becca kontaktuje mladého Jasona, studenta, který způsobil Dannyho smrt. Jason kreslí komiksové příběhy o paralelním vesmíru, do kterého vede „králičí díra“. Debatují spolu o kvantové teorii nesmrtelnosti a snad je to způsob na zvládnutí jejího smutku. Howie se utápí v minulosti a hledá útočiště jinde. Oba v neúnosné situaci dělají překvapivé a nebezpečné rozhodnutí, když si vybírají cestu, která určí jejich osud. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Nicole Kidman se svou novou plastikou vypada ponekud.. plasticky. Dalsi z rady hezkych zen, ktere pocitily potrebu ze sebe udelat umelou voskovou figuru. Hrat umi ale stale skvele a ta plastika z toho dela zvlastnim zpusobem bizarni zazitek. Cely film je v podstate pripravene podium pro jeji hereckou show, ktere schopne asistuje Aaron Eckhart, nic jineho na me z Rabbit Hole nevykouklo. 4/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabší 3 hvězdy a ty dávám hlavně za hlavní představitele. Na film jsem se díval hlavně kvůli nominaci Nicole na oscara a musím objektivně říct že k němu měla dost daleko. Natalie Portman jako Black Swan předvádí mnohem větší výkon. Rabbit Hole je takový ten malý film, který má docela zajímavý děj, ale na druhé kouknutí to není. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nemastný, neslaný drama o těžkém životním traumatu. Celkově snímek ukazuje, jak těžký život dokáže být a co kolik klacků vám života dokáže nahodit pod nohy. Hlavní protagonisté se tím snaží prokousat a přeskákat a je to pro ně těžké. Skvělé herecké obsazení - Nicole, Aaron, Dianne. Všichni si hrají to své, ale společně jim to nefunguje, to je největší kámen úrazu filmu. I když to má být srdceryvný příběh, nijak mě to nedojalo, nijak to nezacloumalo s mými emocemi a to je u takového typu filmu špatně. A já jsem zrovna ten typ diváka, který brečí u všeho, tohle ve mě ale nic nevyvolalo. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Od Nicol Kidman čekám vždy zázrak, ale bohužel mě tento příběh nepřesvědčil. Nejde o nejhorší drama, ale bohužel nehraje ani na mou notu. Čekal bych daleko víc emocí, ale tady to více než chybí. Nestalo se tak ani jednou a u takových snímků je to obrovská chyba. Příště zabrat s emocemi a mohlo vše dopadnout trošku lépe.. 6/10 = 60% ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Hodně depresivní drama, točící se okolo neveselých témat, podpořené dobrými (ale ne skvělými) hereckými výkony. Nicole Kidman v roli matky, která před necelým rokem ztratila své jediné dítě, místy přehrává o sto šest, naopak Aaron Eckhart je ve svém projevu o poznání umírněnější a životní situaci jeho postavy jsem mu uvěřil. Na mnoha místech je poznat divadelní předloha a na prknech měl příběh také zůstat. Nefungovala na mě ani jedna dojemná scéna (dobrá, jen Aaron Eckhart venčící psa), tudíž na mě Rabbit Hole neměl žádný emocionální dopad. Podle mého je tu až příliš zbytečných scén a vedlejších dějových linií (prodej domu, komiks...), které jen odvádějí pozornost od hlavních postav a příběhu, ale od něj také nelze čekat něco výjimečného. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (13)

  • Nicol Kidman si do role manžela osobně vybrala Aarona Eckharta. (ČSFD)
  • Za roli truchlíví matky v původní divadelní hře, si Cynthia Nixonová v roce 2006 odnesla cenu Tony. Hra získala v roce 2007 Pulitzerovu cenu za drama. (DivX)
  • Na začátku filmu nabírá Becca (Nicole Kidman) hlínu holýma rukama. V následujícím záběru ale má rukavice. (noelcoward73)

Reklama

Reklama