Rasmus und Johanna
Zátoka lásky
Drama / Romantický
Německo / Rakousko, 2008, 1 h 30 min
Po letech se opět setkali a byla z toho velká láska. Ale rodiče se snaží jí zabránit a neváhají použít všechny možné prostředky.
Mladý návrhář Rasmus žije ve Stockholmu, právě dostal se svým partnerem velmi důležitou zakázku. Když navštíví svého otce, hoteliéra Pera Johannsena v Lindesbergu, setká se tu s Johannou Palmquistovou, se kterou kdysi chodil do školy. Johanna se právě vrátila z ciziny, aby pomohla své matce Ellen - ta má také hotel, ale právě ji v Lindesbergu zvolili starostkou - vystřídala v této funkci Pera Johannsena. Per a Ellen se nemůžou ani cítit, mezi oběma rodina doutná starý spor, a tak když zjistí, že se jejich děti do sebe zamilovaly, dělají všechno možné, aby tento vztah překazili. Neváhají dokonce použít lží a intrik - i když ty právě před třiceti lety rozložily jejich vztah: kdysi se totiž oba velice milovali. Rasmus a Johanna si ale svou lásku nedají vzít, a jejich rodiče si díky nim uvědomí, že ani pro ně není pozdě začít znovu.(TV Barrandov) - Mladý dizajnér Rasmus vedie v Stokholme rušný život. Keď navštívi svojho otca – hoteliera Pera Johannsena v Lindesbergu, stretáva po rokoch mladú Johannu Palmquistovú, ktorá sa vzdelávala v hotelierstve v zahraničí. Obaja si spomínajú na to, že ako deti sa nemali v láske. Dôvodom bol spor ich rodín, trvajúci už niekoľko generácii. No Rasmus a Johanna sa zblížia a na zhrozenie svojich znepriatelených rodín sa do seba zaľúbia. Rodinný spor sa ešte zhorší, pretože Johanina matka Ellen bola zvolená za starostku, a tým odsunula na druhú koľaj Pera Johannsena, Rasmovho otca. Ellen a Per sa snažia zabrániť láske medzi ich deťmi a využijú na to všetky prostriedky...(oficiální text distributora)
- přehled
Rasmus a Johanna (E24) Photo © Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF)
- Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)
sirien
odpad!Můj trest za to, že jsem si sednul do pokoje s televizí a byl jsem celé dlouhé desítky minut příliš línej dojít si na druhou stranu pokoje pro ovladač.(28.8.2015)
Gladi
Po prvych 5 minutach som vedel,ako sa to skonci a po 10 minutach som vedel,ze na viac ako 1* to tato presladena romantika nedotiahne.(1.7.2009)