Reklama

Reklama

Vanishing on 7th Street

  • Slovensko Zmiznutie na 7. ulici (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Nacházíme se na počátku konce lidské rasy. Celá Země byla zahalena do tajemného zatmění, které způsobilo zmizení většiny populace. Hrstka přeživších nyní bloudí po opuštěných ulicích měst a strach z jejich budoucnosti se stále stupňuje. (PetriK12)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Vanishing on 7th Street je sebestředná pitomost, která díky cílenému útoku na atmosféru a mražení v zádech působí ještě hloupěji. Brad Anderson i přes svůj talent zplodil nudný, stupidní a těžce nepovedený thriller hrající si na horor. Ve většině momentů nefungující a s do očí bijícími chybami. Pachuť z tohohle snímku budete ještě dlouho cítit. ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Působivé :)...jednohubka, při které mrazí od začátku, do konce. Anderson rozhodně atmosféru umí...nepotřebuje k tomu drahé triky ani krev. Audiovizuál totiž funguje na jedničku za pomoci obyčejných stínů, které jsou podpořené děsivými zvuky(hlasy, naříkání apod.). Scénář možná mohl být vymazlenější a charaktery postav propracovanější, pár nelogičností by se taky našlo, ale na ploše 90 minut se všichni snaží a mně osobně každé jedno zmizení "projelo" celým tělem. Po dlouhé době (od Probuzení) "pořádný" film s Haydenem Christensenem. 6/10 ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Hovado jedno malé! Samozřejmě musí utíkat pryč i když na něj někdo řve ať to nedělá. Z Anakina se stal Luke, stíny bůhví proč podivně mručí a všichni se chovají jako idioti. Pár docela povedených scén se tu sice najde, ale ta hořká pachuť, z toho že otázky zůstaly nedořešené a přitom jsme se celý film zabývali hovadinama, zůstává. Vizuál je ale celkem slušný. Prázdné ulice jsou fajn vždycky. Hm, to je tak všechno co můžu pochválit. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tvůrci filmu „Vanishing on 7th Street“ se asi hodně koukali na „Ztracené“ a strašně se jim líbil prvek mlhy, která se zde objevila a která požírala lidi. A tak – aby to nebylo tak trapné – si řekli, že místo mlhy zvolí tmu a budou mít pořádný horor, který navíc bude mít ještě nějaký filosofický přesah. Haha. Nic takového se nekoná a vy nedostáváte zajímavý ani dobrý film. Škoda, ale u podobného začátku musí divák s takovým průběhem počítat. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý , originální nápad, něco takového jsem dozajista nikde neviděl,ale z filmu jde bohužél cítit ten Rozpočet :) Je to takový spíše napínavý Thriller než Horor.. Nejvíce mě pobavila scéna s padajícím Letadlem, to bylo nečekaný v takovém filmu a určitě nikdo nedokázal odhadnout, kdo nakonec přežije !!:) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Když Paul sní, chodí po dlouhé chodbě v suterénu, když poté otevře dveře, vidí jen zeď z cihel. Když začne do zdi bušit, je jasně poznat, že se jedná o lepenkovou zeď, protože cihlová zeď by se nikdy tak netřásla. (Kroup4)

Reklama

Reklama