Reklama

Reklama

Vanishing on 7th Street

  • Slovensko Zmiznutie na 7. ulici (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Nacházíme se na počátku konce lidské rasy. Celá Země byla zahalena do tajemného zatmění, které způsobilo zmizení většiny populace. Hrstka přeživších nyní bloudí po opuštěných ulicích měst a strach z jejich budoucnosti se stále stupňuje. (PetriK12)

Diskuze

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Neskutečná nuda bez atmosféry, naprosto bez možnosti uvažovat o tom, co se děje. Totálně nelogické a humus prvního kalibru. V polovině jsem na okamžik usnul a nijak se to neprojevilo.

 (hodnocení, recenze)

Hodně slabý. Hloupost postav je až do nebe volající a ten konec? Ztráta času..

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Připomíná to hru ALAN WAKE ale to vůbec nevadí spíš naopak hutná atmosféra je zde v každém okamžiku ale studipdní scénář a odfláknutý konec z toho udělali takový lehký nadprůměr škoda.

Uživatel Matros smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

To hodnotenie mi pripadá až príliš nízke, jasné, že potenciál bol vyšší, ale stále je to jeden z mála amerických hororov posledných rokov, na ktorý sa dá podľa mňa bez problémov pozrieť. A tiež v tej pointe nevydím až taký problém, ja som ani žiadnu nečakal. Ved´ kto by v takej situácii mal prístup k informácii, čo to je zač. Pozor SPOILER: Je jasné, že tie tiene majú byť duchovia mŕtvych ľudí, takže sa nejakým spôsobom preľnul svet ľudí so svetom mŕtvych. Dôvod toho sa už síce nedozvieme, ale ako som povedal, podľa mňa sa to ani zistiť nedalo.

ricci.s

ricci.s (hodnocení, recenze)

No keby som to natočil ja, asi by som taktiež nechal otvorený koniec. Je ťažké vymyslieť nejakú pointu, ktorá tu ešte nebola, mali sme už vlastne všetko - cez mimozemšťanov, temné sily, iné dimenzie, vládne projekty. Asi by ma zaujímalo, či by niekto dokázal zakončiť tento film nejakým parádnym vysvetlením. Ak má niekto nápad, tak sem s ním, lebo ja som v koncoch :)

micula

micula (hodnocení, recenze)

Celý film čekám na pointu. Odkud se ty stíny berou a proč všichni lidé zmizeli. Bohužel s příchodem závěrečných titulek si kladu stále stejnou otázku. Film, bez kterého bych dokázal žít.

in4mator

in4mator (hodnocení, recenze)

Podle traileru to vypadá, jako by se tvůrci inspirovali japonským hororem Kairo... jsem na to zvědavý.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Vapadá to luxusně, snad do Vánoc stihne vyjít nějáký koukatelný rip. :-)

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Zanedlouho někde budou nějaké cam verze určitě ale to já nestah0ju a raději se počkám na dvdrip.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Souhlasím trailer prozradil možná více než měl ale stejně jak to bude někde v dobré kvalitě dostupné tak to zkouknu.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

2oLí: Někdy je to ale těžké odolat. Poslední trailer pro mě byl Black Swan a domnívám se, že mi prozradil zatraceně hodně. Lepší nekoukat a nechat se filmem překvapit.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

jojo, taky se těším. jen ten trailer opravdu odhaluje zřejmě víc, než by měl. že já někdy neodolám a kouknu, pak toho většinou akorát lituju.

Geriel

Geriel (hodnocení, recenze)

jako by to vycházelo pouze z prastarého strachu ze tmy, ale pokud jsme ve tmě a něčeho se v ní bojíme, jsme ve tmě i my sami a stejně tak jsme v ní skryti - tohle se mi konkrétně na traileru nelíbý, že to děsivé předtavují čistě stíny ve tmě, uvidíme, jestli dostanou ještě konkrétnější podobu; ale pokud ne, tenhle film vynechám

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Vyzerá to perfektne, najprv mi to pripomenulo Kairo, ale našťastie nie je to žiadny remake v štýle Puls. A v traileri bolo vidieť nápis Croatoan, teda tá záhadná osada, tak som veľmi zvedavý, ako to dosadia do deja.

foundation

foundation (hodnocení, recenze)

Az teraz som na to narazil. Kiezby z toho bol aspon slusne pozeratelny priemer. Bohuzial Christensen ma svoju zivotnu rolu uz za sebou. :) Ale na druhej strane taky Awake sa mne osobne tiez pacil.

ottis

ottis (hodnocení, recenze)

Od té doby,co sem viděl Session 9,sem si přál,aby Brad Anderson natočil další horor a je to tady:)

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Synopsis A mysterious, seemingly global blackout causes countless populations to simply vanish, leaving only their clothes and possessions behind. A small handful of survivors band together in a dimly-lit tavern on 7th Street, struggling to combat the apocalyptic horror. Realizing they may in fact be the last people on earth, the darkness hones in on them alone."

JohnyD

JohnyD (hodnocení, recenze)

Takže premiéra by mala byť v septembri tohto roku na filmovom festival v Toronte aspoň, podľa vyjadrení hlavnej predstaviteľky Thandie Newton. British actress Thandie Newton recently completed filming on “Vanishing on 7th Street,” which she expects to premiere at the Toronto Film Festival in September. “It’s a whole new genre for me,” she said of the psychological thriller.

Reklama

Reklama