Reklama

Reklama

Vanishing on 7th Street

  • Slovensko Zmiznutie na 7. ulici (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Nacházíme se na počátku konce lidské rasy. Celá Země byla zahalena do tajemného zatmění, které způsobilo zmizení většiny populace. Hrstka přeživších nyní bloudí po opuštěných ulicích měst a strach z jejich budoucnosti se stále stupňuje. (PetriK12)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Hovado jedno malé! Samozřejmě musí utíkat pryč i když na něj někdo řve ať to nedělá. Z Anakina se stal Luke, stíny bůhví proč podivně mručí a všichni se chovají jako idioti. Pár docela povedených scén se tu sice najde, ale ta hořká pachuť, z toho že otázky zůstaly nedořešené a přitom jsme se celý film zabývali hovadinama, zůstává. Vizuál je ale celkem slušný. Prázdné ulice jsou fajn vždycky. Hm, to je tak všechno co můžu pochválit. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nemôžem sa sťažovať. Hororov, ktoré dobre fungujú len vďaka atmosfére, bez krvi a ľakačiek, je málo, a toto je jeden z nich. Podarené to bolo najmä kvôli zvukom, ktoré bolo počuť v pozadí. Taktiež chválim zaujímavý námet a slušný výber hercov. Niekoho tu trápilo, že sa nedočkáme vysvetlenia, mne to teda vôbec nevadilo, pretože akékoľvek vysvetlenie by bolo podľa mňa od veci, tak radšej nech žiadne nie je. Myslíte si, že ak by prišla nejaká podobná apokalypsa, že by sme sa nejakého rozumného logického vysvetlenia dočkali? Jasné, môže za to Boh, mimozemšťania alebo vláda. Spokojnosť. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $22,729Tržby Celosvetovo $1,667,000Tržby za predaj DVD v USA $996,929 //počet predaných kusov ?║ Také priamočiare béčko, bez zbytočne hlbšieho tápania čím by sa príbeh viac komplikoval, takže samotný námet újde, nejaké to napätie či občas sklúčujúce momenty. /55%/ ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Působivé :)...jednohubka, při které mrazí od začátku, do konce. Anderson rozhodně atmosféru umí...nepotřebuje k tomu drahé triky ani krev. Audiovizuál totiž funguje na jedničku za pomoci obyčejných stínů, které jsou podpořené děsivými zvuky(hlasy, naříkání apod.). Scénář možná mohl být vymazlenější a charaktery postav propracovanější, pár nelogičností by se taky našlo, ale na ploše 90 minut se všichni snaží a mně osobně každé jedno zmizení "projelo" celým tělem. Po dlouhé době (od Probuzení) "pořádný" film s Haydenem Christensenem. 6/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ještě než se přidal Darth Vader na Temnou stranu síly, měl s ní velký problémy. Ostatně to už víme z SW. Méně známej je fakt, že si v rámci jedi výcviku odskočil do Detroitu, aby se popasoval s bubákama, na který je účinější baterka, než světelnej meč. A to je vlastně všechno. Po celou dobu se skupina tupě chovajících trotlů snažila udržet zdroj světla, přičemž bylo evidentní, že nikdo z nich si nebyl vědom toho, že dřevo hoří a že oheň vyzařuje světlo. 10% za začátek, kdy se zdálo, že to nebude taková hovadina. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Když Paul sní, chodí po dlouhé chodbě v suterénu, když poté otevře dveře, vidí jen zeď z cihel. Když začne do zdi bušit, je jasně poznat, že se jedná o lepenkovou zeď, protože cihlová zeď by se nikdy tak netřásla. (Kroup4)

Reklama

Reklama