Reklama

Reklama

Když jdete cestou do školy zkratkou přes les, můžete ušetřit spoustu času. Avšak nikdo z místních dětí tuto možnost nevyužívá. Vše jen kvůli tajemnému domu a muži, který v něm bydlí. Místní povídačky říkají, že tento dům měl před lety něco společného se zmizením několika puberťáků... (LIVINGDEAD)

Recenze (78)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Novo prisťahovaná rodinka, tajomná skratka lesom, podivný dom a ešte podivnejší starec o ktorom sa šíria miestne strašidelné legendy sú hlavnými prvkami tohto nenápadného hororu. Ale to, čo zo začiatku vyzerá ako obyčajná teenage vykrádačka otrepaných hororových príbehov podobného rázu, sa postupne premení na vcelku atmosférickú záležitosť s niekoľkými sympatickými dejovými zvratmi. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Tuctová teenagrská vyvražďovačka (ak to tak môžem nazvať, keďže s tými vraždami to tu bolo dosť biedne) ktorá fanúšika hororu nemôže ničím prekvapiť. Nemôžem povedať že by som sa vyslovene nudil, ale videl som to už všetko toľko krát a navyše tu všetko trvá tak dlho kým sa film niekam pohne a keď sa aj pohne, zistíme že to bola vlastne kravina. Záver trochu prekvapil a keď to celé hrniem, tak taký slabši podpriemer. ()

Reklama

Deratizer 

všechny recenze uživatele

V případě tohoto filmu se při hodnocení hvězdičkami přikláním k většině hodnotících diváků zde na fóru. Nejsem si jistej, zda se k filmu hodí žánrová škatulka horor. Thriller to sice je, ale na horor to je slabý. Rozhodně to není strašidelný horor, ani atmosférický horor. Je to thriller kvalitativně rovnou pro TV produkci. Většinu filmu se budete nudit. Odpad to sice není, ale dvě hvězdičky jsou akorát. ()

Mustaffa 

všechny recenze uživatele

Tento majstrštyk jsem viděl před pár dny a tak se sám sebe ptám co si z něho pamatuji? Určitě to, že tvůrci měli malý rozpočet, hodně malý rozpočet. Nejméně určitě dostal scénárista, pro herce to asi taky nebyl žádný vývar a zbytek to asi dělal zadarmo. Pak si ještě vzpomínám na tu blondýnku a potom nemůžu nezmínit ten stupidní konec, taková třešnička na dortu nebo spíš poslední hřebík do rakve, nevím, já sto% nedoporučuji. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// +celkem dobří herci, zajímavé příběhové pozadí, závěr a závěrečná pointa -slabší atmosféra, dlouhý rozjezd/// Tak první dojem byl docela dobrý, postavy patří mezi ty normálnější, herci jsou sympatičtí. Jen to první půlhodinku působí více jako teen film, než horor. Až později se začne něco dít a tady jde film mírně z kopce. Dlouho čekáte a pak je to takové nemastné, neslané. Divák by chtěl prostě víc. Celé se to totiž semele tak nějak zvláštně. Úmrtí taky nejsou kdovíjak konstruktivní (sekerka, řetěz, nůž). Naštěstí to trošku zachraňuje závěrečná pointa, po které film má ještě co říct./// Celkem 51%/// ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Při fotbalovém tréninku hraje „Hurt You“ od The Sounds. (Duoscop)

Reklama

Reklama