Reklama

Reklama

Chloé (Laurent) sice žije v Paříži, ale má kolem sebe jen samé podivné existence: dotěrného souseda, oplzlého kolegu, chlápka ve videopůjčovně, který má vždy rady na rozdávání ... To není život úplně podle jejích představ. Pak ale najde kufr, který patří americkému turistovi Jackovi (Bartha), a zdá se, že se vše obrací k lepšímu. V kufru totiž Chloe objeví celou řadu překvapení ... příjemných i tak trochu nečekaných.... Přestože ho ještě ani nezahlédla, uvěří, že Jack musí být muž jejího života! Je odhodlaná podstoupit jakékoli strádání a útrapy, aby ho našla. Jejich romantický vztah se rodí z nečekaných setkání, provázených řadou nehod a nedorozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

arkis 

všechny recenze uživatele

Len Francúzi dokážu nakrútiť film o psychopatoch tak nonšalantne... :) Romantika krehká ako čerstvý croissant. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Pro mě hrozné zklamání po 40 minutách jsem to musel vypnout protože takovou nudu u romantické komedie jsem už dlouho nezažil.Jediné plus byla moc hezká hlavní herečka, ale to bohužel na víc než podprůměrný film nestačilo. ()

kacir 

všechny recenze uživatele

Tento film mi vobec nesadol a ani zdaleka mi nepripadal ako nejaka komedia. Skor mi to cele pripadalo nejake ponure.. Vdaka bohu za to stopaz, no ja tak mi to dost casto pripadalo dlheee. Zbytocny film. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že se mi to bude líbit, ale to téma bylo hodně dobře zpracované, nenudilo. Jak děj postupoval, líbil se mi film čím dál víc. Bez zbytečných ukecaných scén, bez nevkusu, nápaditě, vtipně, prostě. ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Na první pohled relativně obyčejná love-story, ale možná i tou nápaditostí a podivností je více než poutavá. Obsazení dobré, příběh zvláštní ale vcelku dobrý. Uznávám, není to top, ale určitě bych na zdejší hodnocení nesázel ! ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 2/10. ()

xhonza5 odpad!

všechny recenze uživatele

Půl filmu jsme se nudil až jsem nakonec nevydržel do konce. Vlastně se tam nic neděje. Ztratí se kufr a to je všechno. =( ()

Matt2626 

všechny recenze uživatele

Prázdne, pomalé, nudné...bez charizmy. Je pravda že film má isté posolstvo či myšlienku ale akosi ma minula. Občas som mal pocit, že tak "hlúpe" dialógy predsa nemohli ani len nakrútiť, nie že dať do filmu a že sa mi asi sníva. Pár svetlých okamihov a úprimných chvíľ to nejak nezachránilo. Celý film pôsobí tak zvláštne, až gíčovo. Asi je rozdiel medzi osamelou dušou a šialenou ženou a Melanie si akosi nevybrala : ) To sú Tí Kanaďania... ()

pavont 

všechny recenze uživatele

Romanticky ma to nezasiahlo a emocionalne uplne minulo. Od zaciatku sledujeme nezaujimave pribehy dvoch ludi o ktorych vieme ze sa daju do kopy a to takym sposobom ze sa tomu ani nechce verit. Nebyt par nechcene vtipnych scen, hodnotil by som este horsie. Hold Kanada. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Ne,tohle se nedalo,příběh je skutečně hroznej a nedokázal jsem se do příběhu vžít,hlavní aktérka najde kufr,a celý mu ho prohrabe a myslí si,kdo ví co to není za člověka,pak zjistíme,že je to více méně uzavřený člověk,a to je tak nějak vše.A náš aktér vyhraje cestu do Francie jede tam a ani neumí francouzky,ani se nijak na to nepřipravý,zkrátka jsem neměl vůbec čas si k propagonistům udělat cestičku a bylo mi jedno jestli jim to vyjde nebo ne.Navíc když se sejdou tak jsou z toho paf,vyspí se spolu,a když holčička ráno zjistí že ten její nečetl jednu její oblíbenou knížku o které si myslela že četl tak se vypaří a je z toho na zhroucení,fakt pitomý! i těch 75 minut bylo dlouhých a ani trocha romantiky na mě nedýchala.Škoda. ()

raiha 

všechny recenze uživatele

Noo, upřímně řečeno, tenhle film mě ani neurazil, ani nenadchl - k uklízení dobrý :D Ale vážně, zápletka by byla zajímavá, pokud by byla okořeněná špetkou humoru. Postrádám jakousi pointu příběhu a realitu. Za celou dobu jsem se nezasmála ani jednou. Skutečnou romantiku tu taky postrádám. Celé je to takové neosobní, hlavní hrdinka chvílemi působí jako trouba, co neumí do pěti počítat, chvílemi jako stalkerka. Obdobně hlavní hrdina - trouba, který se zamiluje do někoho cizího, koho absolutně nezná, kdo mu prohrabal celý kufr a oblékl si jeho věci - v reálu by hádám zvažoval žalobu. Postavy jsou zkrátka takové nedokreslené, příběh nedomyšlený... ()

Reklama

Reklama