Reklama

Reklama

Vysaj si

Trailer

Obsahy(1)

Kanadský hudební snímek popisuje pouť mladé americké kapely The Winners za vytouženou slávou. Frontman skupiny Joey (R. Stefaniuk), loser jak v životě, tak v lásce, bere turné do New Yorku jako poslední naději chytit se v showbyznysu. Cestu náramně zkomplikuje, když je po jednom z koncertů jejich basistka (J. Paré) pokousána upírem. Komplikace je to do té doby, než kapela s upírkou v sestavě začne získávat více a více fanoušků. Když se v upíry promění i zbytek kapely, jsou už z nich hvězdy první třídy. Mrtvých ale přibývá a Joey začne hledat východisko, jak se on i zbytek kapely mohou stát znovu lidmi. (Prochy38)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

liquido26 

všechny recenze uživatele

"That's not what it looks like." - Tuto hlášku dvakrát použije hlavní hrdinka, když je přistižena, se zakrvácenou pusou nad mrtvolou, na které si právě pochutnala a tato hláška se přesně hodí na tenhle film. Po shlédnutí traileru, někdy vloni, jsem čekal HOOOOODNĚ lacinou a málo vtipnou komedii, v podstatě blbost, na kterou se podívám jen kvůli Alici Cooperovi a ono hovno. Ještě teď jsem z toho u vytržení, jak to bylo skvělý. No, některý scény sice vypadají hodně lacině (např. scéna s brčkem, scéna, kdy se Hugo zbavuje těla anebo záběr na letící letadlo, které je stoprocentně modýlek), ovšem díky těmto laciným scénám nabývá Suck ještě na větší vtipnosti, takže to byl možná spíš záměr. Příběh samotný pojednává o začínající kapele, která se snaží prorazit a do toho je velice šikovně, osobitě a vtipně zamontovaná upíří zápletka. Nečekejte nějaké velké hláškování, ale když už hláška, tak bude stát za to. Perfektní byl odkaz na Renfielda z Draculy v podobě Huga, úžasně vtipná byla taky scéna v rádiu a totálně mě rozsekala smrt hlavního záporáka. Hudba mohla být trochu tvrdší, ale poslouchala se docela příjemně. Celkově to všechno, co jsem tady vypsal by bylo na čtyři hvězdy, ale pátou přidávám, hádejte proč ... chvilka napětí ... správně kvůli přítomnosti Alice Coopera, který i když měl malou roli tak tomu vždycky v pravou chvíli dodal ty správný grády. A navíc při závěrečných titulcích nám hraje jeho písnička I am the Spider. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

V jistém ohledu lehce neodolatelné. Parodická & sebepardická a především nehorázně zábavná záležitost. Proč jsou Winners emo-chudáčci? Alice pravil: "I am the old school, kids" a měl pravdu. Konec konců je přece vítěz: "Welcome in my nightmare!" Do výčtu slavných rockerů je nutno přidat ještě Alexe Lifesona (celníka v rukavičkách) a jeho: "Taky jsem hrál v kapele!". Upíří muzikál se zubatým smajlíkem od kukuřičného sirupu. Klidně si cucněte. ()

Reklama

Cedr 

všechny recenze uživatele

To co většinou dopadá jako ubohá nevtipná parodie se zde povedlo až překvapivě skvěle. Čím to? Možná je to zemí původu? Svěží vítr ze severu? Suck je prostě a jednoduše sympatický snímek. Rob Stefaniuk jako hlavní hrdina, autor scénáře a režisér v jedné osobě asi věděl co od filmu chce. Povedlo se mu dát dohromady slušné "rockové" obsazení a celé to zabalit do pěkného vizuálu. Navíc žánrově pasující hudba a solidní humor. Hmmm.... na obalu je citát časopisu Rolling Stone: "Suck has the potential to become a cult classic." And you know what? They might be right. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Měl to být asi takový klasicky "cool" film. Mám ale dojem, že se to nepovedlo ze dvou důvodů. Prvním je ten, že hlavní hrdina je plochý, nesympatický a škaredý chlápek, se kterým prostě nemůžu sympatizovat, ani mu fandit, ať jde o cokoli. Druhým důvodem je to, že veškeré písně, které se ve filmu hrají, (kromě jednoho momentu, kdy se ozve Iggy Pop), jsou totálně nudné, popíkové, a většinou na jednom tónu zpívané amatéřiny. Hele, objevuje se tam Iggy Pop, Alice Cooper, a ještě pár dalších, za to snad pár hvězdiček dám. Ale mít to solidního hlavního hrdinu, a opravdu dobré rockové pecky, mohl z toho být kultovní film. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

I když komedie, tak jeden z nejlepších upírských filmů (krom Let the Right One In, ten je snad nesesaditelně na 1. místě),co jsem viděl... Parodie na některé filmy byla celkem znatelná (Queen of the Damned, Cradle of Fear) a Beatles jsou jasní... :) Zajímavý nápad, zpracování, vcelku rychle to ubíhalo a hlavně, bavilo... Některé scény, vtípky, hlášky, grimasy atd. povedené... Působení takových lidí jako je Alice Cooper, Iggy Pop nebo Moby (ten mě dostal :D ) dodalo filmu dobrý náboj... Líbilo dosti.. :) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Alex Lifeson si zahrál celníka na kanadsko-americké hranici. Ve filmu tvrdí, že také hrál s kapelou. Ve skutečnosti je kytaristou kanadské kapely Rush. (Terva)
  • Pro nedostatek peněz si tvůrci vypůjčili od Alice Coopera spousty oblečení z jeho šatníku. (Terva)
  • Film měl premiéru v pátek 11. září 2009 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama