Reklama

Reklama

Scooby-Doo: Začátek

(TV film)
  • USA The Scooby-Doo! Mystery Begins (více)

Obsahy(1)

Co pojí nejlepší kamarády? V případě Daphne, Velmy, Freda, Shaggyho a Shaggyho odvážného štěněte Scooby-Dooa jsou to záhady! Celovečerní hraný Scooby-Doo: Začátek nás zavádí do doby, kdy se čtyři dospívající slídilové (plus jeden psí detektiv) setkali poprvé. Byli tehdy neprávem obviněni z nastrojení duchařského žertíku a vyloučeni z Coolsvilleské střední. Spojili se, aby očistili své jméno a vyřešili tu nadpřirozenou záhadu... a vydali se tak rovnou vstříc neutuchající legraci a dobrodružství. Speciální zábava, speciální přátelé a extra-speciální efekty dělají z tohoto příběhu na téma “jak to všechno začalo” (počínaje setkáním chlapce a psa až po první výpravu v karavanu Mystery Machine) zatraceně báječnou podívanou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

KdG 

všechny recenze uživatele

Super film, dlouho jsem čekal na film kde vysvětlí jak se parta dala dohromady a musím říct že se to scénáristům povedlo. Nechybí záhada, původ postav a Scoobyho. Postavy vypadají jako ty animované i když trochu mě vadilo že Fred byl tmavovlasý a Velma byla černovláska když v seriálu je hnědovláska a Fred dokonce blonďák ! Co mě taky dost mrzelo že se to neodehrávalo v 60tých letech ale v současnosti a pak drobnost Scoobyho ňamka je špatně přložená má to být keksík nebo sušenka. ;-) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak s tímhle kouskem bych se nikde moc nechlubila, ale na druhou stranu musím přiznat, že mě tahle taškařice o vzniku známé party bavila. Skoro bych řekla, že i víc jak oba hvězdně obsazené filmy (rozhodně víc jak dvojka). Je mi líto dávat za dvě, protože tak zlé to opravdu nebylo, takže alespoň slabší tři hvězdy. ()

Reklama

pekas 

všechny recenze uživatele

Scooby Doo nikdy nebyl můj šálek kávy. Ale už jsem i tak něco dílů viděl a v intencích tohoto seriálu je tenhle film úplně v pohodě. Zápletka naprosto standardní Scooby Dooovská, nechápu dost dobře ty kritiky tady. Vždycky to byl seriál pro děti a jako k takovému taky přistupuju. Dětem se to líbí, jako rodič neshledávám žádnou závadu, takže slabší čtyři. Zatím mě všechny tři hrané filmy bavily víc než animované. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezajímavé, zbytečné pokračování umírající série, snažící se vydojit poslední love ze zbylých diváků. Brian Levant je na tom asi opravdu moc špatně, když musí brát už i televizní srágory, ale co naplat, složenky jsou neúprosné. Nebudu se rozepisovat o hovadinách, aspoň k velmi podivnému obsazení, nerespektující podoby z kreslené předlohy, největším přehmatem je obsazení Kate Meltonové do role Daphne, které ve filmu nemá být ani šestnáct, ale vypadá přinejmenším na pětatřicet. Budu milosrdný, ve dvě v noci už tak nevnímám, tak za dvě. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Animované Scooby-Doo seriálové verze se mi v mládí docela líbily, nicméně ty hrané jsou děsné. Je sice pravda že první dva díly jsem ještě dokázal celkem překousnout i kvůli hercům (Sarah Michelle Gellar, Freddie Prinze Jr. a Matthew Lillard…), byť jejich kvalita bylo dost rozporuplná, ale tenhle začátek byl ještě horší. Nejen co se výběru obsazení týče, ale i samotnému zpracování. Jasně, našel bych tu asi dvě – tři scénky, u kterých jsem se dokázal i zasmát, ale jinak to byla vážně slabota – ten vizuál škoda slov… ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Coolsville - domovské mesto partie - sa nachádza v okrese Erie v Ohiu, približne 1 hodinu západne od Clevelandu. (misterz)

Reklama

Reklama