Reklama

Reklama

Scooby-Doo: Začátek

(TV film)
  • USA The Scooby-Doo! Mystery Begins (více)

Obsahy(1)

Co pojí nejlepší kamarády? V případě Daphne, Velmy, Freda, Shaggyho a Shaggyho odvážného štěněte Scooby-Dooa jsou to záhady! Celovečerní hraný Scooby-Doo: Začátek nás zavádí do doby, kdy se čtyři dospívající slídilové (plus jeden psí detektiv) setkali poprvé. Byli tehdy neprávem obviněni z nastrojení duchařského žertíku a vyloučeni z Coolsvilleské střední. Spojili se, aby očistili své jméno a vyřešili tu nadpřirozenou záhadu... a vydali se tak rovnou vstříc neutuchající legraci a dobrodružství. Speciální zábava, speciální přátelé a extra-speciální efekty dělají z tohoto příběhu na téma “jak to všechno začalo” (počínaje setkáním chlapce a psa až po první výpravu v karavanu Mystery Machine) zatraceně báječnou podívanou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Olík 

všechny recenze uživatele

Nové Scoobyho dobrodružství jenom potvrzuje klesající úroveň filmů kdysi díky filmům jako Beethoven nebo ten kluk je postrach 2 slušně vykročivšího Briana Levanta. Hlavní hrdinové (až na čestné výjimky), kteří se podobají svým animovaným vzorům asi jako celý film původnímu seriálu (především Fred vypadá jako z dvanáctého dílu „Prciček“), rušivý Shaggyho český dabing (za což Levant zcela jistě nemůže), céčková animace Scoobyho (za což Levant zcela jistě může), banální příběh (za tohle taky)a spousta dalších maličkostí (háži také na Levanta) , dělá z této „mysteriózní“ rodinné zábavy spíše „mysteriózní“ dětskou zábavu. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se zadaptuje ryzí americký animák pro děti - vznikne z toho docela dost velká blbost. Chápu, že se to snažilo být stylově co nejvěrnější předloze, ale osobně mi to nepřišlo po žádné stránce nějak zvlášť dobré. Ani humorem, ani čímkoliv jiným. Děj byl stupidní a nezáživný. No, jednou vidět stačilo. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejslabší článek z celé série hraných Scooby-Doo. První dva filmy rovněž neoplývaly kvalitou, nicméně se ještě daly snést. Naprosto zbytečný prequel s bídnými vizuálními efekty (chudák Scooby-Doo) a otřesnými hereckými výkony. Na film jsem se podíval zejména proto, že mám rád filmy plné tajemna a záhad. Teď je záhadou, jestli někdy vznikne nějaké další pokračování. Doufám, že ne! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Negativum? Ne zrovna strhující příběh jednoho neobyčejného dobrodružství. Pozitivum? Animovaný zvířecí hrdina v hraném filmu, což je mi rozhodně sympatičtější varianta, než ta s čoklem živým. Zajímavost? ´Tédvojka´ se nám dala i na tržby za prodej DVD. Kdyby přihodila údaj, kolik lidí na základě tohoto filmu svého chlupatého mazlíčka pojmenovalo Scooby, snad i ten bodík bych už konečně uronil! :-D ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený pokus o další oživení Scoobyho party. Sice mi zpočátku trvalo, než jsem si zvykl na všechny nové představitele, ale do děje jsem se vžil hned a upřímně jsem se bavil. Hlavní hvězda Scooby je sice mírně upozaděn, ale v průběhu děje to přestávalo vadit. Film nám pěkně odpověděl na otázku, jak se vlastně parta dala dohromady, což byl vlastně úkol celého třetího dílu série. Srovnatelné s oběma minulými díly. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Coolsville - domovské mesto partie - sa nachádza v okrese Erie v Ohiu, približne 1 hodinu západne od Clevelandu. (misterz)

Reklama

Reklama