Reklama

Reklama

Templář

  • Česko Ironclad (více)
Trailer

V Anglii 13. století bojuje skupinka templářských rytířů při ochraně hradu Rochester proti tyranskému králi Janovi. (Filmbox)

Zajímavosti (18)

Ghoul (2015)

  • V červenci 2015 ocenila film Ghoul mezinárodní porota filmového festivalu Grossmann ve Slovinsku, kde Petr Jákl převzal hlavní cenu "Vicious cat" . Porota ocenila především "stylové pojetí filmu a také výjimečné přirozené herecké výkony kombinované s poctivou filmařinou a režijním vedením". V závěrečné řeči porotci zmínili, že Ghoul je jedním z nejděsivějších filmů díky prolínání reality a fikce. Porotě předsedal legendární hororový režisér Richard Stanley (Dust Devil). Dalším členem poroty byl také britský scenárista a režisér Jonathan English, proslavený filmem zasazeným do středověku Ironclad. GROSSMANN FANTASTIC FESTIVAL je jeden z největších Evropských festivalů fantastického filmu v rámci Evropské federace fantastických filmů, která čítá 22 festivalů z 16 zemí a je v současné době největší sítí festivalů na světě. (Zdroj: MagicBox)

Imaginaerum (2012)

  • Troy Donockley, hrající ve filmu postavu kouzelníka objevivší se v cirkuse, s kapelou také vystupoval na turné k albu Imaginaerum, kde hrál na dudy a flétnu. Jeho hru na folkové nástroje je také možno slyšet v hudbě k filmu Robin Hood(2010) či Ironclad (2011). (Helo)

Reklama

Reklama