Reklama

Reklama

Máma mezi Marťany

Trailer 3

Lidé vyslali sondu na Mars a zjistili, že kdysi dávno býval na této nehostinné planetě život. Netuší, že hluboko pod povrchem planety život stále existuje a že Marťani právě řeší vážný problém - potřebují někoho schopného a spolehlivého, kdo by zajistil výchovu jejich potomků. A někoho takového právě objevili na planetě Zemi. Je to Milova maminka, která se o chlapce dobře stará. Milo ale bývá drzý, nechce vynášet odpadky a nechce jíst zeleninu. Jednoho večera nemůže usnout, mrzí ho, že byl na mámu ošklivý. Uprostřed noci vstane a jde za ní, aby se jí omluvil. Vzápětí zjistí, že jeho maminku právě unášejí Marťani. Zachytí se podvozku rakety a odlétá s nimi na planetu Mars. S pomocí technické inteligence, pozemšťana jménem Gribble a rebelské marťanské dívky jménem Ki se Milovi podaří najít cestu zpátky ke své mamince. (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (144)

Wolvie 

všechny recenze uživatele

Asi si teď nedokážu vzpomenout,kdy jsem naposledy viděl hnusnější film.Animace je tentokrát vyloženě ošklivá,děj infantilní i pro čerstvé novorozence a Simon Wells nesložil reparát,ale definitivně pohřbil svou režisérskou kariéru.Jestli se Robert Zemeckis hodlá nadále podílet na výrobě podobných věcí,defintivně ho zatratím jako historicky velkou,ale bohužel už odepsanou veličinu filmových dějin.Snad prozřou alespoň filmová studia a přestanou mu na to dávat prachy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Disneyho štúdio zrejme ponaučenie na tom, že si dekádu pred tým vylámalo zuby na inom marťanskom projekte ( MISIA NA MARS ), nebralo do úvahy a skúsili to s menej náročným príbehom zameriavajúcim sa hlavne na mládež. A opäť stroskotalo. A stroskotalo aj o rok neskôr ( JOHN CARTER - ale tu ide aspoň o starosvetské a remeselne skvelo spracované dobrodružstvo ). Vo všeobecnosti sa v histórii filmu máloktorý projekt s červenou planétou v hlavnej úlohe stretol s komerčným ohlasom, výnimky za všetky možno spomenúť MARŤANa a TOTAL RECALL. Stále išlo o totálne finančné prepadáky, okrem vyššie zmienených Disneyho flopov, aj napr. taký RED PLANET, DOOM či GHOSTS OF MARS. No a MAMY sú zaslúženým prepadákom, pretože toto nieje ( vzhľadom na obrovský rozpočet ) progres, ale cesta späť a možno live action prevedenie, by snímku dalo aspoň čo to životnosti. Viem si predstaviť tvár Roberta Zemeckisa, pri skúšobných štúdiových projekciách... ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

skaredo vyzerajuci mega-prepadak ktory ma par svetlych okamzikov, ale vacsinu casu ide o nudu, ktora nedava ani prilis zmysel (i ked co ocakavat od filmu ktory sa odohrava na marse... ze...) a navyse je plny otravnych postav (od fracka milo-a po gribblera) mars to nema poslednou dobou v hollywoode lahke... ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Milionkrát viděný koncept plný klišé, morálních poučení, nelogických postupů a nedotaženého humoru s animací, jež má své velmi silné, bohužel všal i hodně slabé momenty. Přes to všechno nemůžu říct, že bych se nudil. Je to krátké, stále se něco děje, pěkně hudebně podkreslené ... Prostě průměr, který, když už se k němu přes ty negativní reakce okolí nějak dostanete, nejspíš nezklame. Jen nevím, komu přesně je určen, jelikož je pro děti občas příliš temný a pro starší zas moc naivní. Tomu, kdo na to poskytl ty prachy, nejspíš vyhrožovali únosem matky ... 50% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film, je skôr pre väčšie deti. Osobne ho považujem za jednu z tých lepších rozprávok v poslednej dobe. Príbeh je vtipný má spád a hlavne skvelý podtext, ktorý hovorí, že Mama je len jedna a urobí pre nás čokoľvek. Čo sa týka spracovania, tak to nemá chybu. Príbeh ma dosť zaujal, bolo tam plno zaujímavých situácií a iste si príbeh svojich priaznivcov nájde. Tiež ma celkom zaujalo, ako sa taký film natáča. Myslím si, že tí herci to nemajú zrovna jednoduché. Vrelo tento skvelý animák odporúčam. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl natočen podle stejnojmenné knihy Berkeley Breatheda z roku 2007. (Terva)
  • Jeden z najväčších prepadákov histórie: Počas prvého víkendu si 150 miliónový projekt v kinách Severnej Ameriky a Kanady zarobil 6,9 milióna dolárov. (Hystory)
  • Seth Green strávil 6 týždňov v špeciálne vyvinutom motion capture obleku, aby nahovoril hlavného hrdinu filmu, Milu. Počas post produkcie však tvorcovia prišli na to, že jeho hlas znie príliš dospelo, a tak nechali postavu predabovať. (classic)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Šéf studia Disney popraven kvůli Carterovi

Šéf studia Disney popraven kvůli Carterovi

24.04.2012

Samozřejmě, jen obrazně. „Padání hlav“ se po fatálním neúspěchu vesmírné fantasy John Carter (ztráta se odhaduje na 200 milionů dolarů) dalo čekat. Nakonec musel odstoupit i výkonný ředitel Rich Ross… (více)

Zemeckis na lovu mořských příšer?

Zemeckis na lovu mořských příšer?

29.07.2011

Po propadáku Máma mezi Marťany z jeho produkční dílny je víceméně jasné, že kariéru Roberta Zemeckise spasí už jen návrat k hranému filmu. Tedy, alespoň částečně hranému – nějaké ty digitální efekty… (více)

Reklama

Reklama