Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darylovi a Henrymu se podaří přesvědčit Lydii, že jí chtějí opravdu pomoci, musí jim ale říci pravdu o svých lidech, kteří putují společně s mrtváky. Yumiko, Magna, Kelly a Connie se pokusí zachránit Luka, samy však vystaví Hiltop velkému nebezpečí... (TV Prima)

Recenze (11)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně upovídaný díl, který víceméně veškerých 45 minut soustředí na minulost Lydie a odkrývá (možná) kousky minulosti celkově Whisperers. Konec zase hodně dechberoucí a za ten dávám čtvrtou hvězdu, tak jsem zvědavý ,co přijde dál... ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra v týhle epizodě se skoro vůbec nic nestalo snad krom konce. Celej díl se snaží Daryl a povedenej králův synek dostat informace z dcery vůdce Whisperers. Králův "syn" má totálně vymletej mozek a Daryl se zase začíná chovat jako milej chlápek. Nový přeživší, který zavítali do Hilltopu se vydávaj v noci na sebevražednou výpravu za jeho kámošem a pak si najednou uvědomí, že je to nebezpečný. A Tara ve vedení mě bude taky srát ještě dlouho hádám (zabijte tu holku už někdo). Už jsem si začínala myslet, že se lidi v TWD začínaj chovat jako když nemaj v hlavě nasráno. Vypadá to, že si budu muset počkat. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejspíš se nemůže pořád něco dít a být vše akční nálož plná zvratů a překvapení. Tento díl je hodně ukecaný, ale má význam a to je důležité. Seznámíme se s Alfou, která do seriálu může pustit novou krev. Nechci se snad ani zamyslet nad tím, kdyby se k ní přidal Negan, panečku to by byla dvojka. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty dva týdny utekly jako voda. V tomhle dílu se především mluví, ale zjišťujeme důležité zajímavosti v příběhu. Celý díl se odehrává na Hilltopu. Nic proti tomu nemám, ale chtěl bych vědět jak si vede Alexandrie a Království, tam jsme byly zatím v 9 sérii krátce. Flashbacky sou povedené, a ukazují počátek cesty v apokalypse Alphy. A musím říct, jde z ní strach. To jak tvůrci říkaly před 9 sérii, že se jedná o nejlepšího záporáka, tak zatím to tak vypadá. Negan byl záporák, jenže měl pravidla kterými udržoval pořádek a bezpečí svých lidí. Zato Alpha na sebe bere strašně velkou pozornost, a myslím, že naši hrdinové budou z ní mít nasráno( někteří:D ). Závěrečná scéna top. Klasický TWD, nalákat lidi na další epizodu, a to se jim neskutečně daří. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Scéna, kdy si herečka Samantha Morton (Aplha) holí hlavu, je skutečná. Herečka chtěla, aby scéna byla co nejvíce šokující a syrová. (Iktus)

Reklama

Reklama