foto

David Boyd

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Sons of Summer, The
2013 Advocates, The (TV film)
Temné nebe
Zápas o druhou šanci
2012 Nahlas a naplno
2009 12 kol
Snížit se
2008 Kit Kittredge: Odvážná novinářka
2006 Lenexa, 1 Mile
2003 Making of Daniel Boone, The
Two Soldiers
2002 Žhářka 2 (TV film)
1989 Rozesmátá smrt

TV seriály

2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Ascension (S03E22)
Absolution (S03E21)
Emancipation (S03E20)
další epizody (12)
2015 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Maveth (S03E10)
Closure (S03E09)
Many Heads, One Tale (S03E08)
další epizody (10)
2014 Noční směna (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Nothing Personal (S01E20)
The Only Light in the Darkness (S01E19)
Providence (S01E18)
další epizody (9)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Well (S01E08)
The Hub (S01E07)
The Asset (S01E03)
další epizody (4)
Do No Harm (TV seriál)
2011 Živí mrtví (TV seriál)
Čerokézská růže (S02E04)
Zásah v pravou chvíli (S02E03)
Krev mé krve (S02E02)
další epizody (4)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Pilot (E01)
Živí mrtví (TV seriál)
Testovací subjekt 19 (S01E06)
Lavina (S01E05)
Rukojmí (S01E04)
další epizody (5)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Rodinná večeře (S02E08)
Hora svědectví (S02E07)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Jack McCall a jeho soud (S01E05)
Nový průzkum (S01E03)
Krize (S01E02)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
Firefly (TV seriál)
Srdce ze zlata (E13)
Poslední zpráva (E12)
Past (E11)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Firefly (TV seriál)
Objekty ve vesmíru (E14)
Válečné historky (E10)
Ariel (E09)
další epizody (11)
2001 Big Apple (TV seriál)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Sons of Summer, The
2013 Zápas o druhou šanci

TV seriály

2018 The Crossing (TV seriál)
The Long Morrow (E08)
Živí mrtví (TV seriál)
The Lost and the Plunderers (S08E10)
2017 Queen of the South (TV seriál)
El Camino De La Muerte (S02E06)
El Cuerpo de Cristo (S02E01)
2016 Containment (TV seriál)
Inferno (E07)
Queen of the South (TV seriál)
Billete de Magia (S01E08)
Špinaví poldové (TV seriál)
Good Cop, Bad Cop (S01E08)
Undiscovered Country (S01E07)
Aquarius (TV seriál)
Sexy Sadie (S02E09)
Longmire (TV seriál)
The Judas Wolf (S05E04)
A Fog That Won't Lift (S05E01)
Živí mrtví (TV seriál)
Beze zbraní (S07E04)
2015 12 opic (TV seriál)
Noční pokoj (S01E05)
Of Kings and Prophets (TV seriál)
Poručík Backstrom (TV seriál)
I Am a Bird Now (E04)
Constantine (TV seriál)
Waiting for the Man (E13)
Noční směna (TV seriál)
Parenthood (S02E09)
Ghosts (S02E05)
Shock to the Heart (S02E04)
Živí mrtví (TV seriál)
Postřeh (S06E07)
2014 Mind Games (TV seriál)
Noční směna (TV seriál)
Návrat domů (S01E06)
Ospalá díra (TV seriál)
Bez srdce (S02E08)
Revoluce (TV seriál)
Země zítřka (S02E20)
Živí mrtví (TV seriál)
Večírek (S05E13)
Cizáci (S05E02)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Zlozvyky (S03E04)
Živí mrtví (TV seriál)
Konečné stadium (S04E05)
Mezi třema očima (S03E13)
2011 Živí mrtví (TV seriál)
Tajemství (S02E06)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2007 Bionická žena (TV seriál)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace