Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úředník v policejní kartotéce Marvin sní o tom, že se stane plnohodnotným policistou jako jeho otec - jenom musí projít testy na fyzickou odolnost. Jednou v noci zůstane Marvin v celé budově sám a přijme tísňové volání na číslo 911. Sám se přižene zabránit loupeži. Lupiči uprchnou a Marvin, který je pronásleduje, má strašnou havárii v autě. Zachrání ho výstřední doktor Wilder který bádá nad změnou genetického kódu. Ve své soukromé laboratoři transplantuje Marvinovi různé zvířecí orgány. Když se Marvin vrátí ke své práci na stanici, na Wilderův zákrok si vůbec nepamatuje. Své kolegy však udivuje vypracovanými svaly a podivným zápachem, který ho provází. Navenek vypadá normálně, ale uvnitř nikdy neví, který zvířecí instinkt v něm zrovna převáží. Poté, co vyčenichá pašeráky drog na letišti, stává se z Marvina hrdina. Konečně se stává policistou. Jeho život se však začíná komplikovat, když se zamiluje do Rianny, která pracuje jako dobrovolnice v místním zvířecím útulku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, ze je to naprosta volovina, co taky cekat od Schneidera, jenze tady nejde o nejakou intelektualni uroven, ale jestli je film zabavnej a to tenhle urcite je. Ne, ze by se clovek valel smichy po zemi, ale xichtici se Schneider je docela sympatickej, McGinley je naprosto brutalni drtic a i kdyz tu je kolikrat nejaka nechutarna, najde se tu i par solidnich foru a cela ta myslenka na organy ze zvirat je docela fajn, takze u me dobry, coz je 3*. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Schneider jako doktor Dolittle v policejní uniformě ztěžka odolávající zoofilním svodům? Snad i Marta Kubišová měla v jednu chvíli chuť vzít kulovnici a jít ukončit jeho trápení za stodolu.. Když jsme u těch zvířat - inteligentní humor je tu vzácný jak tasmánský vakovlk, Rob je hovado a já osel, že se na to vůbec dívám. ()

Reklama

CiPR 

všechny recenze uživatele

"Aha, tak proto máš 6 bradavek". Rob Schneider opět nezklamal. Při jeho komediích nic jiného nečekám. Tento film má ale svoje kouzlo právě ve své blbosti. Rob si zde zahrál chlapíka, který se usilovně snaží dostat k policii, neúspěšně, až do doby, kdy se stane nehoda, a on je přeměněn na zvíře a vše se změní. Jestli lepšímu, to necham na vás. Z herců tady jasně vyčnívá Rob, napodobit jeho herecké výkonny by snad nezvládl nikdo. On se holt umí vžít do každé sebebláznivější role, za to má muj obdiv. Film má prostě něco do sebe, a to ho dělá vtipným, nebo spíše vyjímečným. Film na sobotu, nebo na kterýkoliv večer, to je fuk. Proto 60 %. ()

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Jestliže Scorsese ve svých filmech často dával menší roličky vlastním rodičům a především jeho matka se např. v takovém Casinu musela zapsat do obecného povědomí, působilo to jako chvályhodný příklad úcty k rodičům. To, co ale provádí jeden z největších absolutních tupců Schneider se svou matku, kterou používá jako další exponent trapnosti, musí být přinejmenším hříchem proti čtvrtému přikázání. I když na druhou stranu i to, že se v komentáři na tokovýhle film vůbec zmiňuji o onom božském režisérovi, není právě nejslušnější. ()

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Za mé hodnocení se sice možná budu nesnášet, neboť při mé lásce k Příběhu je to hodnocení opravdu vysoké. Příběh, který stojí absolutně za prd zachraňuje jednoduchý fakt, a to ten, že jsem se musela opravdově smát - ať už té stupidní taškařici s kozou nebo s tou rukou v pr... v zadku :-) Tohle je jednoduše komedie, která sice nemá na tu inteligentnější zábavu vůbec žádné eso v rukávu, ale faktem tady zůstává, že pobaví. Ne sice celou hodinu a půl, občas si samozřejmě řeknete: kdo takovou blbost mohl chtít vůbec natočit? ale jistým způsobem to zábavné bylo, na tom trvám... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy Marvin (Rob Schneider) dával pokutu autu, prochází kolem žena s kabelkou, která se objevila střídavě na pravém a levém rameni. (OweLord)
  • Když Marvin (Rob Schneider) na začátku filmu jde běhat, hraje píseň „Eye Of The Tiger“ od Survivor, která je spojována s filmem Rocky (1976). (griph)

Reklama

Reklama