foto

Norm MacDonald

  • nar. 17.10.1963 (56 let)
    Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Klaus
2017 Treasure Hounds
2016 The Adventures of Panda Warrior
2015 The Seventh Dwarf
Šest směšných
2012 Koala Johnny: Zrození hrdiny
Vampire Dog
2011 Hollywood & Wine
Jack a Jill
Norm Macdonald: Me Doing Standup
2010 Machři
2009 Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
2008 Velký maturitní mejdan
2007 A zase jsou tu Vánoce
2005 Back to Norm (TV film)
Deuce Bigalow: Evropský gigolo
2001 Dr. Dolittle 2
Zvíře
2000 Podfukáři
1999 Dennis Miller: The Millenium Special - 1,000 Years, 100 Laughs, 10 Really Good Ones (TV film)
Deuce Bigalow: Dobrej striptér
Muž na Měsíci
1998 Dr. Dolittle
Špinavá práce
1996 Lid versus Larry Flynt
1995 Billy Madison

TV seriály

2019 The Orville (TV seriál)
The Road Not Taken (S02E14)
Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow (S02E13)
Lasting Impressions (S02E11)
další epizody (8)
2018 Skylanders Academy (TV seriál)
Raiders of the Lost Arkus, Part 2 (S03E13)
Raiders of the Lost Arkus, Part 1 (S03E12)
Split (S03E11)
další epizody (13)
Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
The Pigeon Has Come Home to Roost (S03E20)
Real Bitches of Newport Beach (S03E19)
The Gift (S03E18)
další epizody (10)
Průměrňákovi (TV seriál)
Guess Who's Coming to Frozen Dinner (S09E14)
2017 The Orville (TV seriál)
New Dimensions (S01E11)
Cupid's Dagger (S01E09)
Into the Fold (S01E08)
další epizody (7)
Skylanders Academy (TV seriál)
Touch of Evil (S02E13)
It Techs Two (S02E12)
Sheep(ball) Dreams (S02E11)
další epizody (13)
Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
A Dog's Life (S03E10)
Mystery on Wall Street (S03E09)
Ring of Fire (S03E08)
další epizody (10)
Průměrňákovi (TV seriál)
Šťastná hospodyňka (S08E11)
Griffinovi (TV seriál)
Don't Be a Dickens at Christmas (S16E09)
2016 Skylanders Academy (TV seriál)
Assault on Skylander Academy (S01E12)
Crash Landing (S01E11)
The Skylands Are Falling! (S01E10)
další epizody (12)
Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
The Farmer's Daughter (S02E19)
Save Me! (S02E18)
The Bard's Curse (S02E17)
další epizody (12)
Průměrňákovi (TV seriál)
Zuby moudrosti (S07E17)
2015 Skutečný Rob (TV seriál)
The Penis Episode: Part I (S01E02)
Sunnyside (TV seriál)
Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
A Plaintive Wail (S02E07)
Jason B. Sucks (S02E06)
Old Man of the Mountain (S02E05)
další epizody (12)
Průměrňákovi (TV seriál)
Riskantní podnik (S07E04)
Operace infiltrace (S06E18)
2014 Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
Mite Tyson (S01E05)
Is Magic Real? (S01E04)
Heavyweight Champion of the Moon (S01E03)
další epizody (5)
Průměrňákovi (TV seriál)
Heckovi soutěží (S05E22)
2012 Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoční sleva (S04E09)
Svatba (S03E24)
2011 Průměrňákovi (TV seriál)
Divadelní hra (S03E09)
2010 Průměrňákovi (TV seriál)
Díkůvzdání II (S02E09)
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Hledá se táta (S04E27)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Do koulí (S02E20)
2003 Minuta se Stanem Hooperem (TV seriál)
2001 The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Shelly's Old Flame (S03E24)
Norm Comes Back (S03E23)
Norm's Free (S03E22)
další epizody (13)
2000 Griffinovi (TV seriál)
Se smrtí nejsou žerty (S02E06)
The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Schoolin' (S03E11)
Norm vs. the Kid (S03E10)
Norm vs. Tennis (S03E09)
další epizody (19)
1999 The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Christmas (S02E12)
Norm vs. the Boxer (S02E11)
Norm vs. Denby (S02E10)
další epizody (22)

Dokumentární

2015 Live From New York!
2013 Quality Balls: The David Steinberg Story
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)

Hudební videoklipy

1996 Adam Sandler - Steve Polychronopolous (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1999 The Norm Show (TV seriál)
Norm and the Prototype (S01E01)
1993 Roseanne (TV seriál)
Lose a Job, Winnebago (S05E18)

TV pořady

1992 Free to Laugh: A Comedy and Music Special for Amnesty International (TV pořad)

Producentská filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2001 The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Shelly's Old Flame (S03E24)
Norm Comes Back (S03E23)
Norm's Free (S03E22)
další epizody (13)
2000 The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Schoolin' (S03E11)
Norm vs. the Kid (S03E10)
Norm vs. Tennis (S03E09)
další epizody (19)
1999 The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Christmas (S02E12)
Norm vs. the Boxer (S02E11)
Norm vs. Denby (S02E10)
další epizody (22)

TV pořady

2018 Norm Macdonald Has a Show (TV pořad)

Host

Fanoušci tvůrce