Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Štíhlá linie (S04E14)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2003, 7 min

Obsahy(1)

Pat a Mat sa po výdatnom a kaloricky bohatom jedle rozvalili v kreslách. Mat na stolíku zbadá časopis Fit- o zdravom životnom štýle a vtedy si uvedomí, že trpí nadváhou. Spolu s Patom si časopis prelistujú a rozhodnú sa si zaobstarať cvičebné náradie a zmeniť svoj jedálny lístok. Najprv si však musia zmerať obvod pásu a zistiť terajšiu hmotnosť. Údaje sa teda zaznamenajú a môžu začať pracovať na svojom zoštíhlení. Ale zhodiť nadbytočné kilogramy vôbec nie je jednoduché. (pravo)

(více)

Recenze (23)

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat zjišťují, že už se skoro nevejdou do kalhot a tak se rozhodnou radikálně překopat svoji životosprávu. Nejprve si ve sklepě vybudují profi tělocvičnu s řadou originálních posilovacích strojů a pak na nich dřou do úmoru. I přes tvrdý tréninkový režim se jim nepodaří zhubnout ani deko, ale díky svému nápadu se s tím vypořádají se ctí. Mezi novějšími díly se tento řadí k těm zábavnějším jen mě trochu mrzela absence klasického hudebního motivu a neustálé opakování cvičebního procesu. ()

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezlobte se na mne, ale hubnutí se přeci do A je to nehodí ani za mák. Každopádně musím objektivně uznat, že se mi ta jejich sklepní udělátka celkem líbila, stejně jako závěrečná pointa... 70% ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat se rozhodnou shodit pár nadbytečných kilo a pustí se do toho s pořádnou vervou. Upraví jídelníček, ve sklepě si udělají posilovnu a makají. Jenže v noci je hlad. A po něm se nedobře hubne. Výborný díl s výtečnou hudební složkou a úžasnými gagy. Paráda. Hudba: Petr Skoumal ()

Paity 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat nám vlastně tímhle dílem dávají nahlédnout do těžké reality a pohled na nás samé, jak to asi vypadá v případě, že se snažíme zhubnout "chozením" do fitka. Zase se prostzě rozežereme. ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je väčší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti. A za každým ma nadmieru potešili. Lenže po čase to už bolo streotypné . Lebo stále niečo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné. Tak preto 85 % ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

Reklama

Reklama