Reklama

Reklama

Série(8) / Epizody(128)

Hlavní inspirací pro jejich příběhy je manuální nešikovnost. Důležitá však není jen legrace, ale i optimistický postoj Pata a Mata k životu. I když je vše ztracené, nikdy neskládají ruce do klína a nakonec jsou vždy se svým řešením spokojeni. Sláva hvězd rostla až do roku 1995. S novým tisíciletím se Pat a Mat vracejí opět na scénu v nových příbězích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (261)

AweDuckling 

všechny recenze uživatele

Občas i trochu zábavná... ale většinou strašně otravná dvojice Pat a Mat; a všemi příběhy prolínající se ještě otravnější (stále se opakující) znělka. Ne, nikdy jsem je neměla ráda - a asi už nikdy nebudu. Párkrát se ještě škodolibě zasměji, když ty dvě postavičky něco zkazí a zničí, ale podesáté, podvacáté, posté už mi to leze na nervy. ()

MerlinPolcic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Geniálni úkaz Československa. Hoci všetko nakoniec poserú, ich práca má niečo do seba, pretože oni dokážu domrviť aj to, čo sa domrviť nedá :DDD . Sú taktiež ukážkou toho, že rôzne veci (mixér, antény, autá, nábytok atď.) už nikdy nebudú také aké bývali za komunizmu. Jedná sa o prvý seriál, ktorý som vôbec sledoval. A na záver ešte otázka: Kedy už konečne dostanú Nobelovú cenu ??? xDDD 100% ()

Reklama

Sancty 

všechny recenze uživatele

V prvom momente som flákol nekompromisne za päť, ale potom mi docvaklo, že seriál obsahuje aj nejaké tie priemerné až slabé časti a tých nadupaných je pomenej. Našťastie prevláda viac vydarených dielov čo týmto dvom popleteným majstrom zaručuje širokú obľúbenosť rovnako medzi deťmi ako aj dospelými. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Nemluvní kutilové Pat & Mat se v každé epizodě většinou snaží něco vylepšit, ale vše jenom zhorší a nakonec zdánlivě opraví tím nejméně vhodným způsobem... Kuťáci Pat a Mat oslavili v roce 2016 svoje 40. narozeniny. V roce 1998 vznikla neautorizovaná 50. epizoda Karty, která v Česku v televizi neběžela a nevyšla ani na DVD. Dvojka nešikovných kutilů má doposud na svém kontě celkem 90 oficiálních epizod. ...A je to! ()

JurajKa 

všechny recenze uživatele

Neprekonaný zábavný seriál o dvoch skvelých priateľoch, susedoch nie len v CeskoSlovensku, ale na celom svete, dovolím si tvrdiť. Dokonalý nápad!!! Dôkaz, že skutočne skvelý seriál pre deti a určite aj pre dospelých sa dá robiť bez strieľania, bez blikajúcich subliminačných efektov, bez idiotských dialógov a bez politického vymývania mozgov. Kto tomuto seriálu nedokázal dať 5 hviezd*, potom ho asi vôbec nedokázal pochopiť. Možno preto, že mu chýbajú práve negatíva, ktoré som už opísal. Nič v zlom. :) :) :) :) :) ()

Galerie (139)

Zajímavosti (87)

  • Lubomír Beneš zpočátku kreslil vtipy s Patem a Matem do novin. Postavy se původně jměnovaly pan Ouholíček a pan Sedlec. (Pierre)
  • Jediná epizóda, kde ikonické auto Pata a Mata nemá svoju charakteristickú červenú farbu. (Ghost_666)
  • Když Mat spadne do auta, lze si povšimnout, že kutilové na svém autě používají pneumatiky značky Barum. (OJan)

Reklama

Reklama