Reklama

Reklama

Představte si, že byste měli hodinky, které by odpočítávaly čas kdy potkáte svou spřízněnou duši. Chtěli byste vědět kolik hodin, dní, měsíců nebo let vám zbývá, než konečně najdete jeho nebo ji?
Jste už unaveni z čekání na lásku? Už nemusíte čekat! Můžete se těšit! Revoluční zařízení zvané Timer implantované v zápěstí přesně zobrazuje počet dní zbývajících do osudového dne, kdy nositel Timeru potká svou spřízněnou duši. Opravdová láska se zárukou? Ne pro Oonu O'Leary, která čelí vzácnému úkazu - její Timer je totiž prázdný, nic neodpočítává. A tak Oona stale hledá a setkává se jen s muži bez Timerů, ovšem bez úspěchu. A pak se objeví Mickey, okouzlující mladý úředník v supermarketu, kterému na jeho Timeru zbývají čtyři měsíce… Co se tedy stane, když čtyři měsíce uběhnou? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

misterz 

všechny recenze uživatele

Originálny nápad, niečo také vždy dokáže upútať moju pozornosť. Kto by nechcel presne poznať, kedy stretne svoju životnú lásku? Ale je niečo také pre všetkých? A je vôbec niečo také potrebné, nemá to aj tienisté stránky? Všetko zaujímavé otázky. Bol som zvedavý ako sa tento nápad pretaví do príbehu. S prvou polovicou som bol veľmi spokojný, potom sa to začalo uberať cestičkou, ktorá mi až tak nesadla. Koniec sa mi už zdal úplne mimo misu, pričom pár vecí ostalo nevysvetlených, akoby sa príbeh skončil v polovici vety. Predstaviteľka hlavnej postavy mohla byť tiež vybraná vhodnejšie. Komédiu tu moc nečakajte (aj keď pár scénok zaváňa humorom), skôr ide o drámu so zaujímavým fantasy motívom. Silný priemer. 65/100 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Láskovač, to je takový zvláštní nástroj, který když pochopíte, jak ve filmu funguje, tak Vám film samotný nepříjde tak blbej. Jinak se totiž budete cejtit jak někde u bláznů na kopečku, protože ty dialogy jsou fakt síla. Když se ale člověk přes to všecko přenese, tak se to docela zkouknout dá. Ono koneckonců takovej láskovač není zase uplně nejhorší věc. Mně by řvala u vodpověděk pro herce a herečky, u piva, u žrádla, takže i v hospodě, a já bych si s radostí rochnil, protože bych byl šťastnej. Jenže co s lidma, co v láskovač nevěří? ()

Reklama

maoc 

všechny recenze uživatele

Jasně, celkovou kvalitou a vyzněním to na Eternal Sunshine of the Spotless Mind nemá, ale moc mi ho to připomnělo. Normální realita, ovšem v oblasti intimních vztahů totálně odlišná od naší jedním sci-fi udělátkem, v tomto případě bazmekem, který odpočítává čas do okamžiku, kdy potkáte svou pravou životní lásku. Stejně jako v ESotSM jde i tady v prvé řadě o lidské vztahy a romantiku. Sice je poněkud mainstreamovější a ne tak poeticky podaná, o to větší má ovšem komediální potenciál. Nahlas jsem se smál a potěšeně kroutil hlavou nad bezvadnými dialogy jako ze života. Scénář je bez prdele na Oskara. Kdyby to dostal do ruky někdo zavedený, casting by měl k dispozici tučný rozpočet a role dostaly nějaké známé a hlavně schopné hvězdy, aspirovalo by to na nejlepší romantickou komedii všech dob. Dal bych 4,5 astry, ale protože to nejde a protože mě film tak příjemně překvapil, kousek přidám. ()

vitac. 

všechny recenze uživatele

Americké nezávislé filmy mám rád. Všechny neduhy, kterými trpí, jsou pro mě vykoupeny svěžím vánkem a originalitou, které s sebou přinášejí. TiMER je řekl bych typickým produktem žánru. Nebudete se smíchy válet pod stolem, dumat nad filozofickými otázkami života a smrti a asi i dojetí k slzám vás mine. Budete se ale solidně bavit při filmu s neotřelým dějem a herci (Michelle Borth :*). Byl jsem rád i za citlivý konec, takže tři a půl hvězdičky (zaokrouleno nahoru, po všem tom mém utrpení při několika "romantických komediích" co jsem v poslední době přežil). ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Niekedy naozaj stačí originálny a pozoruhodný námet, aby sa aj z na prvý pohľad obyčajného filmu stalo niečo nadpriemerné. Fakt vydarený nápad, ktorý bol napokon veľkým základom celého úspechu. Toto ma naozaj bavilo, dokonca aj herecké obsadenie bolo vcelku vydarené (no najmä neznáme). Jediná škoda, že sa s tým celým nezahrali ešte o čosi viac, pretože takýto nápad mal ešte o kus vyšší potenciál. Ale najmä som rád, že to neupadlo do nejaké úbohého klišé, kam to hodnú dobu spoľahlivo mierilo. Koniec mňa osobne dosť prekvapil, a o to viac si tento film vážim. Inak, rozmýšľam či by som chcel aj ja také "stopky Lásky" - na jednej strane by ma potešilo vedieť, kedy sa "tá pravá" objaví, no na druhú stranu by som sa bál toho, aby sa to so mnou nevyvíjalo ako s Oonou (btw. poriadne divné meno). A ešte musím na záver dodať - Michelle Borth (Steph) bola naozaj očarujúca, veľká sympaťáčka. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama