Reklama

Reklama

VOD (1)

Las Vegas zaplaví nemrtví a parta žoldáků vsadí všechno na jednu kartu, když se odhodlá k největší loupeži v dějinách uprostřed karanténní zóny. (Netflix)

Diskuze

KayaCarter

KayaCarter (hodnocení, recenze)

Musím uznat, že tenhle film mě donutil přemýšlet o hodně věcech. Nejsem příliš velký hnidopich? Neměla jsem jen prostě nějaká očekávání a když se nesplnila tak přišlo zklamání? Asi se na něho budu muset podívat ještě jednou abych to zhodnotila z odstupem. 

na příspěvěk reagoval mm13

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Dolero

Prosím tě, pokuď mně chceš lynčovat, vezmi si nejprve vidle a nebo pochodeň, takhle s prázdnýma rukama to nedělej, díky :) A za druhé, uvědom si že já sem na někoho konkrétního neukázal, takže si nemusíš nutně podkopávat nohy :) 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

KayaCarter

Já samozřejmě chápu, že tenhle film, prostě někomu nemusel sednout a dotyčný nemusí mít averzi vůči Zackovi a ani to nemusí být vymletý primitiv. A ten dotyčný, se k tomu dokáže objektivně a věcně vyjádřit, za tyhle lidi sem rád, a je mi jedno, jaký dají hodnocení, důležité že mají ten mozek......očipovaný :) 

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Takže Bloncka bude teď nová královna Hejna? 

No při pomyšlení že zombie mezi sebou mají kojitus... Nu co? 

Nu co? Když ho může mít Shendler.... Tak i ježek s hřebenem na boty. 8)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Zo všetkých užívateľov tu "ublíženeckými komplexami" najviac trpíš ty sám, tak ich nepripisuj ostatným. Ha!

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Největším problém, tak u mně je to, že vlastně diváci sou jako ty hlavní protagonisté v tomhle filmu, nevíme nic a můžeme se pouze domnívat a spekulovat. Kdyby před tímhle filmem vypustili, nějaký film, či seriál, (který budou) a ty by nám leccos vysvětlili, tak by si spousta lidí asi víc užili, protože by byli informováni. Nevyzradil bych všechno, ale to důležité, takzvanou kostru, na kterou by se nabalovalo maso. Nicméně i tak si myslím, že by na tenhle film, šla spousta hatu, protože Zack Snyder a jeho žena, podle všeho spoustě zdejším RECENZENTŮM hodně ublížili a to je něco co se nezapomíná a neodpouští, asi spoustu lidi připravili o majetek, zdraví, životy, mentální způsobilost a já to chápu a rozumím tomu, Kdyby ke mně v noci přišel Zack Snyder a ukradl mi mozek, to aby ho mohl očipovat, tak bych byl taky nasranej a logicky bych volil i SPD. 

na příspěvěk reagoval mm13, verbal

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Jako film je těžký průměr, ale jak zneuctil? Tohle přece není pokračovní nebo remake 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

To by si museli vzít zbraně, které už sou primárně vyráběny se zabudovaným tlumičem a opět ve výsledku, by jim to bylo k ničemu. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Nemluvě o tom, že tlumič je zátěž na víc a v tomhle směru, by jim ztížil jejich pohyblivost a to nemluvím o tom, že tlumič zploští dráhu kulky a sebere ji danou razanci, což u zombíků, kteří vyšplhali na nejvyšší vývojovou větev, takže by se tím hodně oslabili. A ve výsledku, ten tlumiče ani nepotřebovali, vše se posralo, když princezna ztratila hlavu. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Myslící modifikující zombie... Hmm? Zní to zajímavě, ale mám pocit že to i na tomhle selže. -_-
Co do akce zatím dobrý. Variace na lvího krale vcelku pobavila. Chodba smrti taky zajímavej nápad. Nebo naražka na Tenet. Truchlící král jako jezdec Apocalipsy, ten kůň. 8) ale, nějak čuchám že se to celí posere ještě. Ten Zombie tygr mi tam přijde jako uplná zbytečnost. Super silní zombie jako Smrťaci v Blade2 no bed... Není to špatná směs nápadů. Konečně film který není jen o klasických zombie. Jen v tom nějak nevidím toho snidera. Je to vcelku béčková záležitost, i když akce je slušná a líbí se mi i to že tu nejhorší smrt dostanou záporaci. Jen mi to přijde na snidera. Trochu málo. Ale, navzdory hodnocení, to není tak zlí jak jsem očekával. Ani herci nejsou tak špatní. 🤔 Bohužel na vysoký hodnocení to taky není... Protože v tom filmu je tuna blbosti které doslova bije do očí a dost to film sráží. 
Na stranu druhou má i v sobě plno zajívých originálních nápadů které snímek zase trochu zvedá. Je to taková kombinace všech možných akčňáků... Asi každej si v tom něco najde. Leč na kino by to bylo trošku málo.
Na Netflix to však stačí. 74% i za povedenej konec. 👍🤗

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Hele, ona ho zabít nemusela .... Z něho se stala myslící Alfa ne? 8) Jinak ten v tom trezoru, tak nějak jsem to čekal, i když si myslím že by se tam upekl v tom trezoru. Mimo té radiace. Že to ale trvalo než to zjistil. :))

Ale, pokračovaní musí bejt... Ok. 8)  

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Ratemus

Vím že je to celkem problém u revolveru kvůli mezeře mezi hlavní a cylindrem, i když už kdysi vznikl nějaký ruský co to řešil nějakým posuvným mechanizmem. Ale to je tak co si pamatuju, když jsem si hledala info pro povídku.

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

06.07.2021

Tak se zdá, že si Zack Snyder (Muž z oceli, 300) přece jen splní další svůj sen. Tedy alespoň částečně. Známý režisér totiž předělal svůj starý koncept na Sedm statečných ve Star Wars univerzu, který… (více)

John Wick hlásí další posilu

John Wick hlásí další posilu

18.06.2021

Čtvrtý John Wick se začne točit už tohle léto na lokacích ve Francii, Německu a Japonsku. A právě z poslední zmíněné země teď dorazila čerstvá posila, obsazení totiž doplní také herec Hirojuki Sanada… (více)

Anime seriál Zacka Snydera nabírá obsazení

Anime seriál Zacka Snydera nabírá obsazení

13.06.2021

Režisér Zack Snyder má za sebou čerstvě zombie akční thriller Armáda mrtvých pro Netflix, se na streamovací službě alespoň coby v počtu zhlédnutí zaznamenal obří úspěch. Tím ovšem jeho spolupráce s… (více)

Reklama

Reklama