Reklama

Reklama

Zjevení

  • USA The Apparition (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na základě teorie, že nadpřirozeno existuje pouze jako důsledek lidské víry, se skupina studentů pokusí o vytvoření nadpřirozeného subjektu. Experiment se ošklivě zvrtne. O pár let později, začne mladý pár Kelly (Ashley Greene) a Ben (Sebastian Stan) ve svém novém domě prožívat děsivá, nevysvětlitelná setkání s duchem. V zoufalství vyhledají pomoc specialisty na paranormální jevy (Tom Felton), který zjistí, že problém pravděpodobně nesouvisí s domem. Ale jak uniknout před zjevením, které je pronásleduje? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

venison 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut vypadalo na velmi slibný béčkový neoriginálně laděný horůrek v amíkovském stylu.. Zbytek filmu pro mě byl jen informační šum, protože jsem vůbec nepochopila souvislosti, logiku souvislostí a pointu celého příběhu.. Žádné "bububu" scény, jen spousta plísně a pár nesmyslných událostí.. Nuda, nuda, nuda.. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Asi jako většina hororů z poslední doby (čest výjimkám) dost nemastné, neslané. Příběh se rozvíjí slušně, nejsou tu žádné extra viditelné nedostatky v efektech (není jich tu celkově moc a to je dobře), ale chybí tu hlavně atmosféra a ta je podle mě na hororech nejdůležitější. Navíc konec byl dost ušitý horkou jehlou.. 45 % ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tak nadějný obsah jsem dlouho neviděla. A nebyla bych to já, kdybych se nechtěla zase trošku bát a zapomenout na své všední starosti. Docela jsem se ovšem divila, když nestrašidelnější pasáž byla skoro až ke konci, když postava Kelly zůstala sama v domě s tou bytostí. Zase jsem zůstala u konce tak trochu nevěřícně koukat... Asi nemám v poslední době štěstí na dobré filmy.. ()

MareT. odpad!

všechny recenze uživatele

Film tak zbytečný až hrůza. Jsou na to dva a ani jeden z herecké dvojice nedokáže film alespoň trochu utáhnout. Příběh je na úrovni odmítnutého filmu ve velkých studiích, scénář je poskládaný z vytrhnutých stránek hororů posledních třicet let a navrh jsou postavy zajímavé jako čaj o páté s anglickou královnou. Věřím, že i ta královna by byla zábavnější:)) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Dodnes je tento pokus znám jako "Charlesův experiment". Film má dva sekvenční začátky a teprve poté se začne rozvíjet základná příběh. CITÁT - Asi ti budu muset koupit kaktus....... A o co, že to tu jde? Dva mladí lidé se nastěhují do jednoho domu, kde se začnou dít podivné věci. Otevírají se sami dveře, pohybuje se nábytek, praská lino a jednoho dne do domu vejde pes a umře. Dvojice bydlících začne pátrat po příčinách podivných úkazů. CITÁT - Bacha na pavouky........ Film má celkem povedenou kameru, dobrou hudbu a hlavně je napínavý. CITÁT - Neměli jsme to dělat......... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Tzv. "The Charles Experiment", ktorý sa spomína na začiatku filmu, počas ktorého sa skupina výskumníkov snažila nadviazať kontakt so záhrobím, bol inšpirovaný skutočným experimentom z roku 1972 aký niesol názov "Philip experiment". Počas seansy výskumníci zaznamenali výjavy ako napr. vibrácie, nevysvetliteľné zvuky, či pohyby, ale žiadny nebol potvrdený priamymi dôkazmi. Vedúci experimentu Dr. Joel Whitton dospel k záveru, že pocity účastníkov experimentu boli vytvorené ich podvedomím a vsugerovaním. (AxelWers)
  • Hoci sa medzi týmto filmom a japonským hororom Kairo (2001) objavili podobnosti, tento film oficiálne nie je remakom tohto filmu, akékoľvek podobnosti boli čisto náhodné. (Arsenal83)
  • Film se natáčel v Palmdale, v Santa Claritě a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

24.08.2011

Tak můžeme zjednodušeně definovat komiksovou sérii J. Scotta Campbella Danger Girl, která se chystá na filmová plátna. První nástřel obsazení? Milla Jovovich, Kate Beckinsale a Sofia Vergara. Pořád… (více)

Reklama

Reklama