Reklama

Reklama

Zjevení

  • USA The Apparition (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na základě teorie, že nadpřirozeno existuje pouze jako důsledek lidské víry, se skupina studentů pokusí o vytvoření nadpřirozeného subjektu. Experiment se ošklivě zvrtne. O pár let později, začne mladý pár Kelly (Ashley Greene) a Ben (Sebastian Stan) ve svém novém domě prožívat děsivá, nevysvětlitelná setkání s duchem. V zoufalství vyhledají pomoc specialisty na paranormální jevy (Tom Felton), který zjistí, že problém pravděpodobně nesouvisí s domem. Ale jak uniknout před zjevením, které je pronásleduje? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Naprosto prázdná a o ničem duchařina pozbude náznaky atmosféry během prvních 10 minut, pak jen mechanicky nudí. Vysokoškolský experiment přivede do našeho světa cosi vražedného, co začne bezpříčinně strašit (třeba posouváním nábytku – už mi to připadalo jako v pornu, kdy stupidní dějová omáčka pouze propojuje nesouvisející "strašecí" čísla), zamilovaní hrdinové to popírají, pak utíkají (slečna většinou v kratičkých šortkách, či přímo v negližé, aspoň to), pak hloupě umírají. Fatalistický konec. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Chacha údajně v tom hraje Tom Felton a podle traileru to vypadá na snímek ve stylu Red Lights, ale ejhle nenechte se zmást, nakonec stejně skončíte v prázdném, plesnivém domě s jednou jedinou partnerskou dvojicí (Tom Felton nikde) a nejhoršími dialogy široko daleko. Tenhle kousek nespasí ani sexy dlouhé nohy Ashley Green. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Místo večerního řádění playstation, místo ranního řádění nákup v železářství a do sprchy každej zvlášť. To jako na jaký planetě mladý páry takhle trávěj víkendy v prázdným domě rodičů? Jet za Ashley na víkend já, mohl by mně ňákej pan Démon vlízt na záda, protože větší spoušť by určitě nenadělal. Zato madam Pointa by teda rozsekala i Italskýho hřebce... ()

MareT. odpad!

všechny recenze uživatele

Film tak zbytečný až hrůza. Jsou na to dva a ani jeden z herecké dvojice nedokáže film alespoň trochu utáhnout. Příběh je na úrovni odmítnutého filmu ve velkých studiích, scénář je poskládaný z vytrhnutých stránek hororů posledních třicet let a navrh jsou postavy zajímavé jako čaj o páté s anglickou královnou. Věřím, že i ta královna by byla zábavnější:)) ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Slušná, opravdu slušná první půlka, kdy jsem byl napnutý bál se. Ale od zminěné druhé půlky to každou minutou ztrácelo kredit a šlo do podprůměru. Škoda! Právě do první půlky jsem uvažoval nad 4*, ale pak to šlo níž a níž, až jsem uvažoval dokonce nad 2*. Nakonec dávám hvězdy 3, ale slabé. Přitom dobře ladící pár, i dům, ale to co ce odehrávalo poslední minuty...Duchařina neduchařina - to bylo moc i na mě, místy jsem uvažoval, že se dívám na sci-fi...Znova říkám škoda, dalo se z toho vytěžit víc! ...50% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Film sa stal kasovým prepadákom a kritici ho citovali ako jeden z najhorších filmov roku 2012. (Arsenal83)
  • Film se natáčel v Palmdale, v Santa Claritě a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Když Ben (Sebastian Stan) s Kelly (Ashley Greene) přijíždí na začátku filmu do nového domu se svým Volkswagenem, vozidlo nemá na předku vozu registrační značku. Druhý den však Kelly s vozidlem odjíždí do města a vozidlo registrační značku má, ale když se vrátí z města domů, vozidlo je opět bez registrační značky na předku vozidla. (BrianStorker)

Související novinky

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

24.08.2011

Tak můžeme zjednodušeně definovat komiksovou sérii J. Scotta Campbella Danger Girl, která se chystá na filmová plátna. První nástřel obsazení? Milla Jovovich, Kate Beckinsale a Sofia Vergara. Pořád… (více)

Reklama

Reklama