Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní večerní sportovní zpravodajství soukromoprávní televize Nova, které každý den následuje po pořadu Televizní noviny, obsahuje krátký sestřih z nejsledovanějších sportovních událostí jako jsou fotbal, hokej, tenis nebo formule 1. Na závěr sportovní relace je rubrika zvaná "Borec na konec", kde jsou uveřejňovány zdařilé, kuriózní, vtipné či nepovedené sportovní výkony. (zdeny99)

(více)

Recenze (134)

Parm1 

všechny recenze uživatele

Pavel Poulíček a Václav Tittelbach. Hvězdy českého sportovního zpravodajství a sportovního komentování vůbec. Tito pánové mě vždycky dokázali překvapit svou znalostí, zaplavili diváka přemírou informací, které se opravdu nikde jinde než od nich dozvědět nemohl. Klobouk dolů pánové, bez vás už to není ono. Hlavně fotbalové přenosy s panem Tittelbachem vstoupily do dějin. A pan Poulíček, ten zase vždycky mohl komentovat rovnou od kolotoče, nemusel ani měnit studio. 20% ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesná slátanina s borcem nakonec, která mi nikdy nenabídla jediný výsledek, zaběhnutý čas nebo počet bodů. Vždy se jen dozvím, kdo si zlomil nohu, kdo spadl na kole, kdo se rozbil někde v autě nebo ve formuli. Zkrátka a dobře není to pořad o sportu ale o sportovních neštěstích. NOVA je shit a tohle je ultra shit. ()

Reklama

The Viper 

všechny recenze uživatele

Hokej, tenis, fotbal, lyžování.....žádné jiné sporty pro hledáček ''naší'' televize neexistuje. Především nezapomenout co nejvíce vyzdvihnout naše už tak přeceňované sportovce a pasovat je na nadbohy. Jediné co to zachraňuje pro mne je občasná najmutá NEpornoherečka, která nám tam odříká informace kterým sama nerozumí. I přesto coury z Počasí vedou :) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Neobjektivní, senzace chtivý sportovní bulvár, která se zajímá v první řadě o to, jestli se nějaký sjezdař po protrhnutí ochranné sítě rozmázl o vzrostlý smrk a až potom o to, kdo daný závod vyhrál.. Tittelbach měl jisté období, kdy kolem sebe rozhazoval papíry jak Večerníček. Mohl by je nyní posbírat, nalepit na sebe laciným lepidlem, polít se benzínem a škrtnout, načež by mu pak Sergej Bubka vrazil do análního otvoru tyč od mikrofonu a běžel by s touto improvizovanou pochodní z pražského studia až do Soči zapálit olympijský oheň. Jedině tak totiž může Vašek udělat pro sport něco záslužného.. ()

nopud 

všechny recenze uživatele

Dal bych víc, kdyby tento pořad nebyl tak zatížený na Barcelonu. Neustále zaznívá, že "Barcelona je nejlepší fotbalový tým na světě", "Barcelona má ve svém kádru nejlepšího Messiho", "Barcelona utrpěla porážku" - tohle zaznělo, když ji porazil Bayern Mnichov. Nemohli říct, že Bayern vyhrál. Prostě tady tenhle detail mi velmi vadí, třebaže fotbal vůbec neřeším. Ale našlo by se toho i víc a až si vzpomenu, tak to sem zajisté připíšu. ()

Zajímavosti (1)

  • Od Mistrovství světa v ledním hokeji v roce 2013 je v každém díle reportáž, ve které zazní klavírní melodie skladby "Someone Like You" od britské zpěvačky Adele. (nopud)

Reklama

Reklama