Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě mladé a krásné ženy Stacey (Krysten Ritter) a Goody (Alicia Silverstone)žijí v New Yorku. Malý háček je v tom, že jsou obě upírky a obě se zamilují do "normálních" mužů. Jejich láska je tak srdečná, že jsou obě ochotny vzdát se své nesmrtelnosti a žít se svými vyvolenými. Jenomže jejich rozhodnutí se rozhodně nelíbí upírské královně Ciccerus (Sigourney Weaver), která se rozhodne jim v tom zabránit. Vše se komplikuje, když na scénu vstoupí lovec upírů. (Terva)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (52)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No ty triky a všechno byly tak laciné a otřesné, až byly vlastně vtipné. Celý film mě znatelně bavil a to pořád. Skvělá Krysten Ritter tu hrála prim a ani ostatní postavy nebyly vůbec špatné. Popravdě musím tomu dát 3*, i když jsem předtím uvažovala o 2*, protože i přestože se jedná zjevně o bečkový film, tak jsem se u něj bavila přímo královsky. Těžko vyjmenovat nejvtipnější scénu - protože takové byly všechny snad až na tu poslední. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sedmihodinový zpáteční let z Ománu zpět do Prahy byl jeden velký a hlavně dlouhý opruz a tak jsem vzal s povděkem nabídku spolucestující, že se můžeme společně mrknout na nějaký film. Byla to mladá holka a při zmínce, že mám nejraději hororový žánr, řekla, že ona sice nejraději sleduje komedie a romantické filmy, ale v tabletu má i něco z tohoto ranku. No moc valný výběr tam nebyl (hlavně tedy z toho co jsem ještě neviděl), ale nakonec vyhrabala tento film.    Hororová romantická komedie – panenky se mi protočily, ale nakonec toho nelituji. Je to sice blbost a s hororem to moc společného nemá, ale hrálo tu několik mých oblíbených hereček a nakonec jsem se u toho i párkrát zasmál. Navíc alespoň utekl čas. Alicia Silverstone i Krysten Ritter mám docela rád, navíc v té době byly docela kočky, takže se bylo na co dívat, přestože zvolená forma humoru už tak úchvatná nebyla. Dojde ale i na několik slušných komických scén (upírky cucají krysy přes brčko), objeví se tu i Malcolm McDowell či Sigourney Weaver coby hlavní záporačka (ta si taky nevedla špatně, přestože jsem jí viděl už v mnoha lepších rolích).    Samozřejmě nesmí chybět ani hromada romantických žvástů, nějaké ty emoce v závěru, ale ani to mi nakonec zas až tolik nevadilo. Jen škoda, že se tu autorka filmu držela dost při zemi a hororoví fandové docela ostrouhají (až na pár výjimek-scén). Beru to jako oddechovou komedii, která jen koketovala s hororovým žánrem, stejně jako obě dámy na diskotéce. A podle toho budu přistupovat k samotnému hodnocení. Není to nic světoborného, ale podívat se na to určitě dá. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dve pekné upírky si spolunažívajú v New Yorku, zriekli sa vysávania ľudí a snažia sa nájsť si vhodných partnerov. Jedna z nich však začne randiť s Van Helsingovým synom, čo začne ohrozovať ich malé tajomstvo. Nenudil som sa; pohodová upírska komédia, ktorá mi trochu pripomenula podobné kúsky z 80. rokov. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

MATTEL vám přináší novou speciální sérii extra tupých Barbie! :D Zajímaví bezkrevní zábavný experiment.. Bohužel se nemůžu ubránit dojmu... že v tom mohlo být i něco víc. Než pár dobrých joke... a celkem plochý příběh princezen. + Naprosto otřesné tvárnění hlavní ripleačky... tomu taky zrovna 2x nepřidává: Ale i tak mě to bavilo... prostě sávcii jako mi. :D ()

AduskaV 

všechny recenze uživatele

Když jsem si četla informace k filmu, tak jsem se docela zhrozila nad příběhem, ale skvělý výkon Sigourney Weaver a šarmantní a okouzlující Dan Stevens mi bohatě stačili :) Nakonec to nebyla ani taková ztráta času. Zase trochu jiný pohled na upíry, kterými se to v dnešní době všude jen hemží, takže proč si na tohle téma trochu nevystřelit :) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Krysten Ritter a Kristen Johnston se po filmu L!fe Happens (2011) sešly již u druhého projektu. (R´Hell)
  • Natáčení probíhalo 37 dní. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno