Reklama

Reklama

The Traveler

  • Kanada The Traveler (více)
Trailer

Obsahy(1)

Detektiv Black před časem tragicky přišel o svou malou dcerku, která se stala obětí únosu. O několik měsíců později se na policejní stanici, kde Black slouží, objeví neznámý muž, který tvrdí, že se chce přiznat k několika vraždám. Policistům se nedaří zjistit jeho totožnost, ale záhadný cizinec v nich vzbuzuje podivný pocit nejistoty a strachu. Jako by jej odněkud znali. Když se na stanici začnou dít podivné věci a cizinec začne pomalu odkrývat své tajemství, dovtípí se policisté s hrůzou toho, že cizinec má nejspíš spojitost s událostmi před několika měsíci, kdy ve snaze najít detektivovu dceru vzali zákon do svých rukou… (Šakalík)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

(13) Kilmerovi úloha mlčiaceho trubiroha sedí ako uliata. Nič som od "Cestovateľa" nečakal, a dobre som urobil. Kedykoľvek sa chvíľkovo objavil na scéne, vždy budil akýsi podivný rešpekt. A to si priznajme, v tomto filme už má tri brady pričom vyzerá jak krokodíl. čo sa filmu týka. Z pohľadu nejakej tej atmosféry sa nedá povedať, že by vyslovene nahnal strach, no taký ten čudesný nádych určite má, pričom príde aj na nejakú tú krvičku z kečupu. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Příšernost. Horror, který děsí hlavně svým provedením.Jediné, co v tomto filmu dosahuje slabého průměru, je kamera milosrdně obalená modrozelenými filtry. Jinak je to laciná, téměř céčková záležitost s topornými herci, špatným střihem a efekty, a hlavně naprosto uhozeným scénářem, který každou vteřinu ukazuje jak se to NEMÁ dělat. Nedokážu si představit člověka, který by se u této tragédie bál. Definitivní herecká sebevražda Vala "dám-si-ještě-jeden-koblížek" Kilmera. Budiž mu země lehká. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Oblowitz je mizerný režisér.Slušný námět,utopený v céčkovém provedení.Místo aby těžil z pracně vybudované atmosféry prvních minut(která je překvapivě slušná)sází na okamžitý výklad dění,místo toho aby nechal vše pěkne obalené v tajemnu a nechal policisty jednoho po druhém záhadně umírat,tak se asi snažil vyhnout předvídatelnosti a vsadil na neskutečně pitomý scénář,nelogicky se chovající partu příšerně hrajicích policistů,hnusnou kameru a opravdu trapné a laciné gore efekty.....typu skočim do krámku k řezníkoj pro trošku jater,ty je budeš házet okolo a já budu máchat lopatou :-D Když se anděl alkoholik s oteklým xichtem smrti Kilmer dopracuje přes partu uniformovanejch až k detektívoj,Oblowitz vsadí na rádoby šokující rozuzlení aby tím odstartoval posledních pět minut ještě větších WTF než hodinu a půl předtím :-D Hold další příšerné dvd céčko,se šlušným potenciálem,který zůstal nejspíš zapečený v dením přídělu koblížku pro Vala Kilmera,který byl kupodivu jedinou stravitelnou věcí na tomto filmu,15% za něj a skvělou hlášku: Bůh napsal starý zákon,kde smrt,odplata a utrpení jest denním chlebem,když se to lidem nelíbilo napsali si zákon nový,kde bůch je spravedlivý,chápavý a věří v odpuštění....hmmmm,já sem ze starý školy,já sem starý zákon :-) No jinak shit a promarněný večer :-D ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Val herecky válí už od první minuty kdy se oběví na plátně. Jeho postava je správně tajemná. Tento levný béčkový film není rozhodně k zahození. Má zajímavou atmosféru, i příbeh. Poprvé sem měl strach, hlavně když to točí nechvalně známý packal Oblowitz. Ano, amozřejmě najdou se tu nesmyslné scény jako třeba zapíchnití květiny do děrovaného stropu. Rozpočet jde silně poznat, páč 95% je natočené viditelně ve studiu. Nároční diváci to budou zatracovat, normální dováci si na tom můžou smlsnout. Scénář není žádná genialita, ale od Oblowitze je to zatím zaručeně nejlepší kousek který sem shlédnul. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Veľmi sa mi tento horor páčil, jednoznačne súhlasím s komentárom Dellamorte. Začalo to ako thriller a skončilo sa to ako poriadny horor. Nebolo to dokonalé, ale určite je to jeden z 10 najlepších tohtoročných hororov. Vytkol by som len scénku s hádzaním vnútorností o stenu, zdalo sa mi to trošku smiešne. Ináč paráda - chválim hlavne námet a atmosféru. To pískanie hlavného záporáka bolo čím ďalej tým viac nepríjemnejšie a neustále sa opakujúci ten istý flashback spravil z filmu poriadne psycho. Scéna v aute je úplným vrcholom. Samozrejme sa veľmi nebolo čoho báť, ale bol som v takom príjemnom napätí, takže som spokojný. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama