foto

Bruce Dawson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Crossword Mysteries: Riddle Me Dead (TV film)
2020 Christmas by Starlight (TV film)
2019 My One and Only (TV film)
2018 Svatební pochod 4 – Něco nového, něco starého (TV film)
2017 A Bramble House Christmas (TV film)
A Bundle of Trouble: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
Bradův život
Dead Over Heels: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
Final Vision (TV film)
Runaway Christmas Bride
Temný výzkum (TV film)
2016 Hearts of Christmas (TV film)
My Christmas Dream (TV film)
Skutečné vraždy: Tři ložnice a jedno tělo (TV film)
Skutečné vraždy: Záhada starého domu (TV film)
2015 Hra zla (TV film)
Padesát odstínů šedi
Pod vysokým napětím
Skutečné vraždy: Pachatel mezi námi (TV film)
2012 Drsná hra
Pravidla mlčení
2011 Posedlost (TV film)
2010 Svůdná lež (TV film)
The Traveler
Únos: 48 hodin v ohrožení
2009 Cizinka s mou tváří (TV film)
2006 Zrádná mysl (TV film)
2005 Hlas smrti
2004 Dokonalý pár (TV film)
Smrtící skály
2003 Sister Blue
2002 Spalující oheň (TV film)
Život nebo něco takového
2001 Strážní věž
Volby srdce (TV film)
2000 Christyin návrat (TV film)
1998 Plavba smrti (TV film)
Vzpoura v Bílém domě (TV film)
1993 Ukryt v čase

TV seriály

2020 Away (TV seriál)
Bod návratu překročen (E02)
Zoey's Extraordinary Playlist (TV seriál)
Zoey's Extraordinary Boss (S01E03)
2016 Colony (TV seriál)
2015 iZombie (TV seriál)
Cedar Cove (TV seriál)
Getting to Know You: Part Two (S03E11)
Getting to Know You: Part One (S03E10)
Engagements (S03E09)
další epizody (5)
2014 Zločin (TV seriál)
Ráj (S04E06)
Krev ve vodě (S04E01)
2012 Arrow (TV seriál)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Borderline (S02E11)
2010 Hiccups (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Fear (E07)
2008 Body Language (TV seriál)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Literární předloha (S04E11)
Lascivně melodický text (S04E09)
Lepší je být ženou (S04E06)
další epizody (7)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Memory Serves (S01E08)
Láska je Láska (TV seriál)
Levá ruka bohyně (S03E12)
Labutí píseň (S03E11)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
2004 4400 (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Instinct (S03E10)
2001 Smallville (TV seriál)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
Because It's There (E19)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky