Reklama

Reklama

Tento akcí nabitý animovaný Batman staví proti hlavnímu superhrdinovi zvláštního nového nepřítele, postavu zvanou Red Hood, která terorizuje Gotham City. Tento zlý chlapík řídí organizovanou kriminální scénu ve městě a stává se postrachem ulic, ale Batman brzy zjistí, že Red Hood chce něco víc, než jen peníze... Každou noc vychází Batman z příšeří a chrání obyvatele Gotham City před fantomy. Ale poslední dobou se jiný samozvaný ochránce veřejného blaha plíží ulicemi a jeho nemilosrdné metody spíše nahánějí hrůzu, než aby přinášely uklidnění. Ďábelský padouch, který jakoby znal každý Batmanův krok, si klade za cíl vyčistit ulice Gotham City jednou provždy a současně chce zničit i samotného netopýřího ochránce pořádku. Teď, když Red Hood započal velmi selektivně likvidovat gothamské podsvětí, objeví se znovu Joker, aby se vysmál odvěkému nepříteli tím, že vykope nějaké kostlivce, kteří měli raději zůstat pohřbeni. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

TwoFace 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších Batmanovských animáků co jsem viděl. Hlavně díky příběhu, který je naprosto skvělý. Dospělý film, který se nebojí krve ani brutality. Zkrátka Batman jak má být. Jelikož jde o adaptaci dvou z nejslavnějších a nejdůležitějších batmanovských příběhů, neodpustím si srovnání s předlohou. A překvapivě vítězí filmová adaptace. Jak Robinova smrt, tak jeho vzkříšení jsou mnohem lépe, efektivněji a jednodušeji zobrazeny právě ve filmové verzi. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Preplnené postavami do prasknutia a tým pádom príliš skratkovité, ale na animovaný film z notoricky známeho vesmíru postačujúce. Hlavne však s prvým plne akceptovateľným Robinom v histórii Batmanových príbehov, čo sa mi vôbec kedy dostali do ruky! Z takéhoto by aj Chris Nolan chrochtal rozkošou. (neverím čo som práve napísal, ale veci sa skutočne majú takto) Veľmi temné a tvrdé, veľmi dobré. Viac takýchto animákov! ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo viac ako priemerný animák v štýle Scooby Doo a podobných rozprávok, kde hrajú prím všelijaké príšerky a roboti. Príbeh dosť pritiahnutý za vlasy (oživovanie mŕtvych) a nie príliš originálny (pomsta). Aj akcia je taká typická rozprávková - pár bum tresk výbuchov a pár poskakujúcich postavičiek a všetko je bez krvi, aby si to mohli kuknúť aj osemročné decká...a ani hlášky nie sú moc vtipné. Dúfam, že ďalší animovaní Batmani budú väčšia zábava. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tajemný Red Hood se ocitá v Gothamu. Vynucuje si přízeň místních bossů na úkor Black Maska a tak si ho poštvává proti sobě = válka. Do toho se přimotá ještě sám Joker, no a Temný rytíř má celkem co na práci. / Z charakterů se tu mihne ještě Robin, Ra's al Ghul, Nightwing, Amazo, kratičce Riddler. Ho(oo)dně dlouho jsem neviděl žádný Batmanovský animák, i proto teď z toho mám tak dobrý, nostalgický pocit. Žádná sračka, nýbrž překvapivě slušná zábava s poměrně dobrým příběhem a spoustou akce! Holt krásně koukatelný... asi se začnu shánět i po dalších kreslených Batmanech z poslední doby. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Páni z Warner Bros mou osobu opět uspokojili až na samí okraj. Neselhali ani v jednom záběru tohohle akčního comicsového nátřesku a po nějakém tom pátku jsem se zase mohl kochat nad plynulostí a krásou kvalitní kreslené jízdy! Skvělé akční scény, nosný i když lehce fantasy příběh a pěkné old zpracování, tak to mám rád :) Jinak Black Mask je jedna z nejlépe nadabovaných postav kresleného průmyslu co si pamatuju. PS: Vy jste blbka a nevíte o Batmanovi vůbec nic! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Úvodní sekvence, ve které Batman nese mrtvé Jasonovo tělo pryč z trosek, je převzatá přímo z komiksu. (Caszidy)
  • Režisérka Andrea Romano namluvila jednoho z reportérů. (Caszidy)
  • Příběh je postaven na komiksu "A Death in the Family" z roku 1988, kde čtenáři mohli volit mezi záchranou a smrtí druhého Robina Jasona Todda. Bylo zaznamenáno přes 10 tisíc hlasů, z nichž 72 % bylo pro možnost zabití Jasona Todda. Todd byl poté v roce 2005 vrácen zpět v komiksu Under the Hood. (Caszidy)

Reklama

Reklama