Reklama

Reklama

Tvůj snoubenec, můj milenec

  • USA Something Borrowed (více)
Trailer

VOD (1)

Darcy chystá své kamarádce Rachel překvapení k 30. narozeninám. Je to mladá, svobodná právnička z New Yorku, zatímco Darcy je volnomyslná, Rachelin pravý opak. Darcy je zasnoubená s Dexem. Je to spolužák Rachel z vysoké školy, kdy oba spolu trávili mnoho času, ale když se jednoho dne objeví Darcy. Ta začne s Dexem flirtovat poté, když jí Rachel řekne, že není jeho přítelkyně. A tak se Dex a Darcy dají dohromady. Rachel má blízkého přítele Ethana, který je také jejím důvěrníkem. Darcy se na večírku opije, a tak ji Dex odvezme domů. Záhy se vrátí pro její kabelku a zastihne zde Rachel. Opilá dívka se zmíní o tom, jak se do něj zamilovala na právnické fakultě. Cestou v taxi, se ona omlouvá a on ji políbí. Nakonec se probudí spolu v posteli. Situace mezi Rachel a Dexem je lehce neúnosná, protože plány na svatbu pokračují a Darcy pořádá v Hamptons častá setkání s Rachel. Rachel říká, že má sex s jinými muži, nejprve říká že se společným kamarádem Marcusem, pak zase s Ethanem. Darcy sdělí Rachel, že jednou podvedla Dexe s kolegou z práce, což Rachel překvapí. Ethan je z Rachel frustrovaný, protože se proti Darcy nikdy nepostavila. Chce aby Darcy řekla, že má poměr s Dexem a že ho miluje, ale Rachel to odmítá. Lhaní ale Ethana brzy otráví a snaží se partě říct o Dexovi a Rachel, ale dívka ho okamžitě utne úderem do obličeje. Dexova matka je štěstím bez sebe z nadcházející svatby. Měsíc poté, co se spolu vyspali, se Dex pokouší mluvit s Rachel o tom, co je mezi nimi, že se vlastně milují. Vymluví se oba na pracovní povinnosti a 4. července nejedou na Darcy organizovaný víkend do Hamptons. Když pak spolu procházejí New York, narazí na Dexovo rodiče. Dex se snaží dostat od otce radu, jak se zachovat v takové situaci, ale ten mu dá jasně najevo, že povinností je, vzít si Darcy... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (197)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, že filmy Kate Hudson tu svítí spíše modrou barvou. Ona totiž umí moc hezky hrát a je radost na ní koukat. Nicméně v této romantice byla to jediné, co ten film tak nějak zvýrazňovalo. Příjemná pohoda, kterou si dokážu představit, že bude Prima a Nova brzo točit při nedělních odpolednech jak na běžícím páse. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická píčovina o bohatejch Američanech, kteří roupama nevěděj co by. Kate Hudson je tam fakt nesympatická a John Krasinski byl dobrej. Vždycky tam hezky glosuje debilní chování všech zůčastněných. Měl jsem na to docela náladu a kupodivu mě i zajímalo, kdo s kým teda na konci bude. Asi v prvních pěti minutách potěší milý odkaz na 2 girls 1 cup. ()

Reklama

Erinien 

všechny recenze uživatele

Chemie mezi hlavními herci vůbec nefunguje. Děj sice není předvídatelný a konec se těžko odhaduje, ale v půli filmu jsem si říkala: ať už to skončí. Herci se snaží ale něco tomu chybí. Mám chuť napsat jen WTF. Aktualizace po druhém shlédnutí (zapomněla jsem, že už jsem film viděla a během celého sledování jsem si nevzpomněla, což o něčem vypovídá) Ale napodruhé, mě to bavilo víc. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Takový počet nesympatických a dementních postav na metr čtvereční jsem už dlouho neviděl. Hlavní hrdinka je nerozhodná naivní pipka, která nechá každýho s ní vorat. Její nejlepší kamarádka je ta nejnesympatičtější ženská na planetě, která pořád jenom chlastá a řve a už po 2 minutách jsem jí chtěl uškrtit kabelem od dvd přehrávače(to, že jí hraje Kate Hudson, už je jen taková třešinka na dortu). No a pak je tu ještě hlavní milenecký objekt těchto dvou ženštin, kterého hraje ten nejpovrchnější model z reklamy na šampón, který snad ani sám neví jak se jmenuje. K tomu si připočtěte další několik debilně napsaných postav, ještě hůře napsaný scénář a máte tady jednou z nejbřečkovitějších romantik za posledních pár let. A to, že to celé dopadne jinak, než jste čekali je pro tentokrát velký zápor.Člověk totiž tak nějak aspoň povědomě čeká (a doufá), že hlavní hrdinka Kate Hudson uškrtí, modela shodí pod vlak a uteče s Johnem Krasinskim, jediným sympaťákem a kladem celého filmu. Jenže ani to se člověku nepoštěstí, všichni debilové si padnou kamarádsky okolo ramen a sympaťák skončí sám někde v cizině. No prostě humus. To, že jsem vám vyspoileroval konec tentokrát berte jako laskavost, aspoň už se na tuhle zrůdnost nemusíte koukat. ()

sarfian 

všechny recenze uživatele

To teda čumím, že je tu samá kritika. Ale podla mňa je to práve naopak. Ja osobne moc nemusím filmy tohto tipu plné akože lásky, pretože ide všade o to isté a dá sa približne odhadnúť aj koniec, čo nieje dobré. No v tomto prípade musím uznať, že scenár bol fajn a príbeh jemne zamotaný a celkom zaujímavý. Čo sa týka hercov, pre mňa trochu neznámi okrem Kate Hudson, ktorú celkom môžem. Nielen kvôli jej vzhladu ale aj hereckému talentu. Ale na moje prekvapenie neznámi herci to zvládli lepšie ako kopec známich v iných priemerných filmoch tohto roka. Takže som sa aj nasmial a pobavil po celý čas filmu. No jeden malý nedostatok tu je...ten koniec a ešte jeden nedostatok...už po druhý krát by som to asi nemusel pozerať. VIDENÉ 1x ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Během natáčení drží muž stojící u terminálu ceduli s nápisem "L. Greenfield", což je odkaz na režiséra filmu Luka Greenfielda. (Mr.Hudson)
  • Ve scéně, kdy Dex (Colin Egglesfield) mluví s Rachel (Ginnifer Goodwin) u ní před domem na schodech, Rachel vystoupí z domu a následny si dá ruce za záda, po střihu je však má podél těla (dandislav1991)

Reklama

Reklama