Reklama

Reklama

Tvůj snoubenec, můj milenec

  • USA Something Borrowed (více)
Trailer

VOD (1)

Darcy chystá své kamarádce Rachel překvapení k 30. narozeninám. Je to mladá, svobodná právnička z New Yorku, zatímco Darcy je volnomyslná, Rachelin pravý opak. Darcy je zasnoubená s Dexem. Je to spolužák Rachel z vysoké školy, kdy oba spolu trávili mnoho času, ale když se jednoho dne objeví Darcy. Ta začne s Dexem flirtovat poté, když jí Rachel řekne, že není jeho přítelkyně. A tak se Dex a Darcy dají dohromady. Rachel má blízkého přítele Ethana, který je také jejím důvěrníkem. Darcy se na večírku opije, a tak ji Dex odvezme domů. Záhy se vrátí pro její kabelku a zastihne zde Rachel. Opilá dívka se zmíní o tom, jak se do něj zamilovala na právnické fakultě. Cestou v taxi, se ona omlouvá a on ji políbí. Nakonec se probudí spolu v posteli. Situace mezi Rachel a Dexem je lehce neúnosná, protože plány na svatbu pokračují a Darcy pořádá v Hamptons častá setkání s Rachel. Rachel říká, že má sex s jinými muži, nejprve říká že se společným kamarádem Marcusem, pak zase s Ethanem. Darcy sdělí Rachel, že jednou podvedla Dexe s kolegou z práce, což Rachel překvapí. Ethan je z Rachel frustrovaný, protože se proti Darcy nikdy nepostavila. Chce aby Darcy řekla, že má poměr s Dexem a že ho miluje, ale Rachel to odmítá. Lhaní ale Ethana brzy otráví a snaží se partě říct o Dexovi a Rachel, ale dívka ho okamžitě utne úderem do obličeje. Dexova matka je štěstím bez sebe z nadcházející svatby. Měsíc poté, co se spolu vyspali, se Dex pokouší mluvit s Rachel o tom, co je mezi nimi, že se vlastně milují. Vymluví se oba na pracovní povinnosti a 4. července nejedou na Darcy organizovaný víkend do Hamptons. Když pak spolu procházejí New York, narazí na Dexovo rodiče. Dex se snaží dostat od otce radu, jak se zachovat v takové situaci, ale ten mu dá jasně najevo, že povinností je, vzít si Darcy... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (197)

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Takže, Kate Hudson asi chlastala během natáčení, nebo jste snad viděli jedinou scénu, kde by nebyla nalitá? Možná jsem filmový barbar, ale ostatní herce jsem snad viděl poprvé a rozhodně to nebyly oscarové výkony, to v žádném! Příběh? Kapitola sama pro sebe, protože jen idiot se žení za někoho, koho vlastně nemiluje, ale je sráč to přiznat...ufff! Fuj, děs, běs! 10% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Katastrofa se nakonec nedostavila. Průměrná, ale milá romantika s kapkou humoru. Scénář sice není přeplněn originalitou a jedinečností, ale bavila jsem se. Největším překvapením pro mě byla Kate Hudson, kterou jsem možná poprvé viděla pořádně hrát. Zase o jeden kousek navíc v kategorii "příjemná oddechovka". ()

Reklama

Gienah 

všechny recenze uživatele

Prva polovica bola predvidatelna. Uz som film chcela vypnut, ked sa stalo par veci, ktore ma primeli pockat si na rozuzlenie. Postava Kate Hudson bola nadmieru iritujuca. Avsak videla som ju hrat uz vo viacerych filmoch a viem, ze rovnako dobre vie byt vtipna a sympaticka. Slabe *** Suhlasim s komentarmi: klerik, Tsuki ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, že filmy Kate Hudson tu svítí spíše modrou barvou. Ona totiž umí moc hezky hrát a je radost na ní koukat. Nicméně v této romantice byla to jediné, co ten film tak nějak zvýrazňovalo. Příjemná pohoda, kterou si dokážu představit, že bude Prima a Nova brzo točit při nedělních odpolednech jak na běžícím páse. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ne zrovna dvakrát veselá "romantická komedie". Je to ze života, někdo se prostě neodváží aby tomu koho miluje řekl, že ho skutečně miluje a pak toho lituje. Ale teda přišlo mi to naprosto zbytečně dlouhý a nejsem z toho zrovna nadšená, protože upřímně moc mě to nebavilo a Kate Hudson, která mi normálně ve filmech zas tak nevadí, mě tady naprosto neskutečně rozčilovala, takže jsem ani nechápala, že by si jí vůbec někdo chtěl vzít. 2* ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Kate Hudsonová a Steve Howey si zahráli zamilovaný pár již dříve, a to v komedii Válka nevěst (2009). (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama