Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jim slyšel v bunkru podivné zvuky a šel se tam podívat. Našel tam Angie – ta mu tvrdí, že ji tu Junior vězní, čemuž Jim nechce uvěřit. Angie chce, aby ji Jim pomohl ven. Reverend ve svém naslouchátku stále dokola slyší slovo „moab“. Joe, Barbie a Norrie zajdou ke kupoli a zjistí, že příbuzní těc,h co jsou v kupoli uzavření, se na ně přijeli podívat. U kupole se objeví muž, který hledá Norrie. Když k němu Norrie přijde, ukáže ji fotky z dětství – tvrdí, že je její otec. Barbie se od jednoho vojáka dozví, že chtějí na městečko shodit bombu. Mají jen pár hodin na to, aby se schovali, jinak všichni umřou. (Varan)

(více)

Zajímavosti (2)

  • V čase 10:34 je detail na tablet s Windows logem na levé straně. V dalším záběru, kdy se na něj dívá Linda Esquivel a drží jej její snoubenec, je toto logo na straně pravé. (VinceCZ)
  • Když na konci dopadne mrtvý reverend na zem, má levou ruku podél těla a pravou kolmo od těla, při pohledu shora má levou ruku přes hrudník a pravou za hlavou. Při dalším pohledu z boku už má obě ruce podél těla. (BaronDevil)

Reklama

Reklama